Buy Sell Online - Web - București - Lucrari 2020 Online

Informatii generale

Descriere

Platforma Buy Sell Online este creata pentru micile firme comerciale. In perioada aceasta dificila, negotul intre client si firma se poate face la distanta, fara sa conteze tara vreunei parti. Platfroma pe care o prezint dispune de un sistem de traducere al anunturilor pe care le publica diferitele firme comerciale.

Partea economica este structurata astfel incat orice firma care vine si vrea sa posteze un anunt tradus va plati o anumita suma pe traducere. Suma poate fi modificata de administratorul site-ului si este in dolari. Plata se face prin paypal,dar deocamdata serverul este setat pe cont sandbox astfel incat juratii pot testa sistemul de traduceri fara un cost real.

Anunturile sunt clasificate dupa mai multe criterii, atat pentru usurinta utilizatorului de a cauta in platforma, cat si pentru optimizarea si promovarea SEO a domeniului. In primul rand anunturile sunt impartite pe orase si tari. De asemenea,fiecare anunt apartine de o categorie.

Tehnologii

Pentru realizarea platformei am folosit framework-ul Laravel, limbajul PHP. Laravel ofera o strutura de tip MVC (model, view, component) care imi permite impartirea design-ului de programare si baze de date, astfel este ideal pentru proiectele mari.

Traducerile anunturilor se fac in baza API-ului de la Google Translate, iar platile sunt facut cu ajutorul API-ului REST de la PayPal. Platile sunt securizate iar site-ul nu salveaza nici o data, astfel orice utilizator al platformei poate sa foloseasca increzator serviciile oferite de site.

Cerinte sistem

Fara cerinte de sistem. E nevoe doar de un browser, pe orice sistem de operare.

Realizatori

Teodor-Cristian Radoi

  • Scoala: Colegiul National “Grigore Moisil”
  • Clasa: 12
  • Judet: București
  • Oras: Bucuresti, Sector 6

Screenshots