By popular demand

ca tot m-a intrebat lumea prin tabara…

am pus site-ul pe care l-am avut si in concurs la http://www.transcent.ro/vilosopheo sa mai sufere modificari si pb nici URL-ul nu e final…merge perfect in IE si Firefox, in Opera nu il centreaza vertical…

belea… :laughing: misto, imi place … bafta

Eu l-am vazut in tabara si cred ca ti-am zis si parerea mea despre site…din cate tin minte…oricum tine-o tot asa :smile:

bloody, in tabara nu imi aduc aminte sa imi fi zis ceva despre site… in fine… glad you like it

Nu inteleg ce gasiti cu totii asa grozav la site-ul asta.

Mie imi placea cel dinainte, avea mult mai multa personalitate. Varianta de acum chiar nu imi place.

Atmosfera este nepotrivita cu stilul lucrarilor prezentate, daca ma uit pe poze gasesc culori si atitudini compelt diferite, mai calde, mai altfel.

Nu reusesc sa gasesc nici o semnificatie graficii de fundal, pare mai mult un exercitiu grafic care a ajuns intamplator la tine in site.Floppy, nu te baza pe laudele culese pe ici pe colo, nu stii cine sunt cei care le-au scris.

Acestea sunt niste pareri personale Vivi. La fel ca si ce ai scris tu mai sus.

hmm…sunt de acord cu vivi in legatura cu site-ul. si mie imi place mai mult prima varianta. dar,mi-a placut ideea la v2. pozele se incarca din baza de date …etc … in fine … mie imi place stilu’ lu floppy

varianta dinainte avea niste chestii la care statea mai bine, dar era de 3 ori mai mare, mergea mai greu etc… eram satul de cat am lucrat la ea ca sa stau sa ii implementez baza de date (nu ca as avea eu neaparat nevoie de baza de date la cate lucrari scot pe zi :laughing: )

culorile lucarilor (ma refer la cele monocrom, care sunt B&W-uri virate, se pot schimba f usor… dupa cum spuneam o sa mai fie modificari… iar optiunea de view alone mi se pare o chestie f utila… e drept, nu sunt singurul sau primul care o foloseste…

imaginea de fundal nu e nici ea batuta in cuie…

s-ar putea sa aveti multe surprize de la site-ul asta :wink:

exat acest lucru i l-am spus si eu…varianta anterioara m-a atras mai mult…intradevar animatile te bagau in mormant…dar…

revin…un sigur lucru nu inteleg…ai vrut sa faci o schimbare …bine…dar de ce ai sarit de la culorile din site-ul precedent la negru folosit in abundenta?

the black period (of life…)

it just happened…

nu am vrut neaparat negru dar am vrut ceva mai simplu…

apropo de negru… chiar acum lucram la un header :laughing: :laughing:

http://www.transcent.ro/vilosophe/fr.jpg

eu sunt de parere ca pana si site-urile de acest gen trebuie sa fie accesibile si usor de utilizat pentru toata lumea. o sa ziceti ca exagerez si ca arta contrasteaza cu standardele. proabil ca aveti dreptate.1. e a doua oara cand spun ca citatelor li s-au ascuns autorii.

2. http://www.vitaldent.ro/ - lucrare din portfolio-ul prezentat demonstreaza unui potential client ca lipsa de accesibilitate supravietuieste chiar si in afara “adapostului” artei.

la comentariile legate de site-ul meu de portofoliu nu raspund acum… nu are rost…

cat despre vital dent… ai dreptate… e o lucrare veche si chiar acum lucrez la noua varianta a site-ului… :wink:

desi, daca ma uit mai bine, nu ai chiar asa mare dreptate cu vital dent…

nu e nu stiu ce site… am lucrat mai mult la pozele cu produsele decat la layout si constructie… dar mi se pare ca informatia e destul de usor accesbila…in fine… eu am inceout acest thread chiar numai pt ca au fost destul demulti cei care m-au intrebat in tabara de site, da ca e online si unde… a cam degenerat daca se poate spune asa

Imi aduc aminte ca am vazut site-ul tau la internetics , si chiar ti-am dat votul meu … felicitari pentru acel site , si pentru acesta.De asemenea iti propun mici modificari , in primul rand … ai abordat un stil de design “digital” pentru stilul tau care e “encoil” :wink: … parerea mea este sa revii la stilul din site-ul de la internetics , te caracterizeaza mult mai bine.Sper sa iti fie de folos parerea mea :smile:Oricum , Vivi , eu zic ca site-ul lui a fost mai bun decat anumite site-uri calificate la open sau premiate cu mentiune , nu crezi ?Best regards ,

da,a fost cu mult mai bun decat multe site-uri care au primit diploma. ce-a fost a fost…eu,nu ma asteptam sa iau mentiune. au fost multe pagini web care au fost punctate mult mai bine decat a mea la CIA2004, dar aici s-au rasturnat oalele… in fine …

intrebare: cati dintre cei care s-au prezentat la web au paginile online ?

intrebare: cati dintre cei care s-au prezentat la web au paginile online ?


info.devNet (info.devnet.ro) se lanseaza incepand cu anul scolar 2005-2006 intrucat interesul pentru olimpiadele de informatica este slab in timpul vacantei.

deci mai astepti un an ca sa se invecheasca chiar de tot designu :unamused:sau vroiai sa spui anul scolar 2004-2005…sau am dormit eu un an?