Cadmio - Web - Vaslui - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Vaslui

Descriere

CADMIO este o aplicatie de gestionare a proiectelor destinata unei game largi si variate de potentiali utilizatori. Este o platforma dinamica si asigura un mediu performant, competitiv si relaxant de lucru pentru gestiunea oricarui tip de proiect. CADMIO garanteaza comunicarea eficienta în interiorul echipei de proiect, si pune în legatura repede si usor persoanele si institutiile angajate în dezvoltarea diverselor componente, de la cercetare – dezvoltare la creare si administrare de continuturi si inovatii. CADMIO permite comunicarea cu partenerii, stocarea si gestionarea fisierelor de mai multe tipuri, controlul aspura persoanelor care au acces aceste fisiere, stabilirea unei liste de TO-DO si gestiunea deadline-urilor, toate acestea într-un spatiu deloc aglomerat, profesionist, accesibil si usor de utilizat.

Tehnologii

xHTML 1.0; CSS; Ruby; Ruby on Rails; MySql 4; JavaScript; AJAX; RSS2; OpenID

Cerinte sistem

Client: Browser cu JavaScript activat care suporta CSS si poate afisa elemente grafice. Server: Server Web(nginx/apache cu mod_proxy_balancer), mongrel 1.0.1, mongre_cluster, Ruby 1.8.6, rubygems 0.9.4, Rails 1.2.3, Server mail(postfix + dovecot), MySql 4.14, CronJob.

Realizatori

Gâza Bogdan

  • Scoala: Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad
  • Clasa: XI-a
  • Judet: Vaslui

Screenshots


Seamana cam mult cu Basecamp :smile:

Am studiat domeniu si am observat ca foarte multe aplicatii de succes(chiar si putin inaintea lui basecamp) au abordat acelasi User Interface. Pentru Cadmio vroiam o interfata cat mai simplu de utilizat si cat mai functionala … am incercat multe idei dar majoritatea au iesit “bloated” sau greu de utilizat. :smile:Incerc in continuare sa ma departez cat mai mult de acest UI dar momentan trebuie sa ajung la ceva care inglobeza toate functiile si care sa fie functional … dupa ceva feedback sigur o sa se schimbe multe.Ca features are si ceva si din functiile lui basecamp( ca project manager) si multe functii noi. Am integrat si o parte de CRM(foarte simplificata dar extrem de folositoare ex: Manager de Contacte, lucrul cu firme etc).

Cred ca stiim deja unul din concurentii de la open :smile:Bravo!