Călătorie prin Sistemul Solar - Educational - Buzău - Lucrari 2018 Nationala

Informatii generale

Descriere

Site-ul de față este destinat tuturor celor care vor să studieze misterele cosmosului. Utilizatorii pot învăța în ritm propriu, folosind lecțiile bine structurate și selectate din surse de încredere. De asemenea, își pot testa cunoștințele rezolvând quiz-urile structurate pe nivele de dificultate sau încercând mini-jocurile care îi ajută să obțină puncte și distincții. Utilizatorii ne pot spune părerea la pagina de contact pentru a ajuta dezvoltarea site-ului. Și, pentru ca informația să fie accesibilă tuturor, site-ul este disponibil și în limba engleză.

Tehnologii

Proiectul a fost scris în limbajele HTML, PHP în combinație cu CSS și JavaScript pentru a oferi o funcționare optimă și un design special, care pune la dispoziția utilizatorului diverse teme de fundal. Se folosește Bootstrap 4 pentru poziționarea corectă a elementelor în pagină (responsive).Cu ajutorul limbajului SQL este accesată și actualizată baza de date a server-ului, stocată pe MariaDB. Mediul de lucru a fost asigurat de Notepad++(program de editare care suportă toate limbajele menționate) și Apache pentru server, disponibil prin intermediul programului XAMPP împreună cu diferite software-uri ajutăroare (de exemplu, PhpMyAdmin pentru administrarea rapidă a bazelor de date).

Cerinte sistem

Site-ul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor, de la PC la tabletă și telefon mobil, precum și alte dispozitive care pot rula browsere. Browserele recomandate (ordonate după calitatea funcționării) sunt Google Chrome sau Mozilla Firefox pentru toate platformele, Microsoft Edge (pentru Windows 10), Opera și browserele ”mini” (de exemplu UCBroswer Mini, Opera Mini). Se recomandă, de asemenea, minim 50MB memorie pentru stocarea datelor cache.

Realizatori

Liviu Ștefan Neacșu-Miclea

  • Scoala: Colegiul National “B.P. Hasdeu”
  • Clasa: 9
  • Judet: Buzău
  • Oras: Buzău

Screenshots