CarAd.Ro - Web - Iasi - 2007 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Web
 • Judetul: Iasi

Descriere

CarAd.Ro este un site pentru pasionatii din domeniul auto/moto din Europa. Partea destinata utilizatorilor este impartita in: anunturi auto/moto (Persoane Fizice, Companii si Moto), stiri si magazin. Partea destinata administratorului CarAd.Ro controleaza peste 80% din continutul paginii.
Fiind o tema intens abordata, voi prezenta pe scurt elementele de inovatie pe care le aduce CarAd.Ro:

 1. 3 tipuri de conturi pentru vanzatorii de masini, in functie de statutul acestora: persoanele fizice beneficiaza de un cont gratuit si companiile de 2 tipuri de conturi contra cost destinate companiilor.
  1 tip de cont pentru cumparatori, care isi pot crea profilul masinii dorite, pentru o notificare ulterioara
 2. diverse modalitati de notificare asupra evenimentelor importante ce ar putea interesa pe utilizatori (SMS si E-mail pana acum)
 3. dupa intrarea Romaniei in UE, procesul de cumparare a unei masini dintr-o tara straina s-a simplificat, astfel site-ul fiind la momentul actual disponibil in 2 limbi (sper sa adaug inca 2 pana la concurs, adaugarea unei noi limbi pe site putand fi facuta fara cunostinte de programare, deoarece textele sunt importate din fisiere externe)
  Momentan site-ul nu este publicat, deoarece este gata in proportie de doar 75%. Acum lipsesc unele optiuni, insa care vor fi gata pana la faza finala.

Tehnologii

XHTML Transitional 1.0, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX, RSS 2 ca limbaje si Smarty, sIFR si domPDF

Cerinte sistem

Pentru utilizator: orice browser, o rezolutie minima de 800/600 si una recomandata de 1024/768, JavaScript activat
Pentru server: WAMP (Windows/Apache/MySQL 5/PHP 5) cu librariile GD, cURL si PDFLib.

Realizatori

Dobrila Tudor-Alexandru

 • Scoala: Colegiul National Iasi
 • Clasa: XII
 • Judet: Iasi

ScreenshotsCu placere! :smiley:

Masina din header imi sugereaza ca site-ul se adreseaza posesorilor de masini scumpe si nu celor care vor sa vanda sau sa cumpere un Cielo de exemplu. Asa e?

Puteti pune o masina desenata, sau ceva sugestiv, nu neaparat poza cu masina.

Mersi de sugestie :wink: O sa mai testez si alte variante

Poate sugera si asta, nu neg :wink: Insa daca puneam o Dacie prafuita pierdeam la prima impresie pe care o lasa site-ul utilizatorilor. Voi mai cauta poze pentru header, posibil sa nu fie asta cea mai nimerita :smile: