Care erau criteriile de punctare?

nu am nici un fel de intentie sa ma laud sau alte chestii de genu. tu cand ai adus vorba de cd bootabil, nu ai intrebat ci ai afirmat (EU VIN CU CD_UL BOOTABIL SHI TZ_IL SPARG). Cam asa a fost. Nu stiu dc. mai am nevoie sa ma maturizez… ideea mea este urmatoare: eu cred ca u ai dat dovada de lipsa de respect la prezentarea mea si de aceea vorbesc asa. iar pe mine ma amuza sa vad topicu asta dezvoltandu-se. Mie chiar nu imi pasa de crede lumea despre softul care l-am facut (acum). De aceea ma amuz cand va vad ca scrieti aici texte la chila (gramatical corecte) de parca ati fi la teza de romana

Copac_astigmatizat

Mie chiar nu imi pasa de crede lumea despre softul care l-am facut (acum). De aceea ma amuz cand va vad ca scrieti aici texte la chila (gramatical corecte) de parca ati fi la teza de romana

Ai cerut feedback, toata lumea a incercat sa iti raspunda si sa te lamureasca, iar tu spui acum ca nici macar nu iti pasa.
Este lipsa de respect pentru cei care citesc acest forum, iti citesc mesajele si isi consuma timpul sa iti raspunda.

Accesul acestui utilizator la forum a fost blocat.

Am si eu o intrebare.

Cine mi-a facut varza laptopul? Era cineva care vroia sa instaleze nu stiu ce program care nu mergea decat pe w98. Nu-mi mai ramane decat sa-l formatez! :flushed:

Imi pare rau pentru laptopul dumneavoastra :smile:

Am vazut pe CD un clasament cu punctajele de la infoeducatie , mai precis de la pagini web … mie mi se par aberante acele note.

Va rog sa le afisati si pe web , nu vad de ce se face un secret din asta.

dirtykid

Imi pare rau pentru laptopul dumneavoastra :smile:

Am vazut pe CD un clasament cu punctajele de la infoeducatie , mai precis de la pagini web ... mie mi se par aberante acele note.

Va rog sa le afisati si pe web , nu vad de ce se face un secret din asta.

Notele respective sunt ... gresite.
Ele reprezinta media tuturor membrilor juriului, iar ordonarea s-a realizat dupa media membrilor juriului, mai putin cea mai mica si cea mai mare nota.
Ele reprezinta media tuturor membrilor juriului, iar ordonarea s-a realizat dupa media membrilor juriului, mai putin cea mai mica si cea mai mare nota.

Si atunci notele corecte cum ar trebui sa arate ?
dirtykid

Si atunci notele corecte cum ar trebui sa arate ?

Nu stiu, pentru ca nu am luat fisierul respectiv de la Galaciuc.

:neutral_face: vivi… ma omule… serios vorbind, daca tu ai participa cu un site de-al tau la un concurs, si apoi dupa concurs ai vedea la clasament doar locurile 1, 2 si 3, ti s-ar parea totul ok? n-ai vrea sa stii si tu MACAR CE LOC, de punctaj nici nu mai vorbim pt ca cerem prea mult. (aproape) nimeni nu contesta corectitudinea jurizarii, vrem doar sa vedem si noi clasamentul… ti se pare normal ce faceti voi?

Vivi

Nu stiu, pentru ca nu am luat fisierul respectiv de la Galaciuc

:confused: huh? asta trebuia sa fie o scuza? cu seriozitatea cum ramane?

La web lucrarile sunt ordonate in ordinea clasarii, doar ca nu s-au publicat punctajele. Am vrut sa public si punctajele, dar am luat coloana gresita din excel.

La celelalte sectiuni nu am gasit decat ce am pus pe cd (si pe web).

Decizia a fost a juriilor, parerea mea este irelevanta (chiar daca sunt de acord cu tine).

Atunci sa vina juriile pe forum , sa ne explice.

Ca bine zici… dirtykid… dar totushi, vreau sa vad si punctajele de la softuri, ca doara nu numai weburi au fost acolo… ca-s curios… si ma intereseaza direct locul pe care l-am luat…