Catalog Electronic - Web - Prahova - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

Descriere

Aplicatia Catalog Electronic este gandita ca o solutie alternativa la variantele existente pe piata, permitand fiecarei scoli sa implementeze pe serverul propriu a solutiei propuse. Este construita pe baza noilor tehnologii reprezentand un instrument foarte util elevilor, profesorilor și parintilor.
Instalarea presupune realizarea urmatorilor pasi: incarcarea pe server a pachetului cu fisierele aplicatiei; creearea bazei de date pentru stocarea informatiilor; rularea scriptului de instalare care presupune specificarea informatiilor de conexiune la baza de date si precizarea datelor despre unitatea de invatamant pentru care se face instalarea instantei.
Utilizatorii aplicatiei sunt diferentiati pe roluri: administrator, profesor, diriginte, elev, parinte, fiecare in parte avand un rol diferentiat.
Administratorul gestioneaza informatiile referitoare la unitatea de invatamant, anii scolari, anii de studiu, profilurile, specializarile, formatiunile de studiu(clasele), incadrarea profesorilor la clase/materii, import elevi din SIIIR etc.
Dirigintele poate motiva absente, exporta conturi si parole pentru elevi/parinti, trimite emailuri elevi/parinti, poate tiparii situatie centralizatoare absente, note elevi.
Profesorul poate adauga note/teze, absente, trimite email elevilor/parintilor.
Elevul/Parintele se poate conecta pentru a vizualiza notele si absentele, de asemenea acestia pot primi mesaje pe email de la profesori sau diriginti.

Tehnologii

HTML, CSS, JavaScript, Jquery, PHP, MySql, CodeIgniter

Cerinte sistem

Web Server cu PHP si MySql
Acces la internet
Web browser ce suporta CSS3 si HTML5

Realizatori

Daniel Alexe

  • Scoala: Colegiul Tehnic “Elie Radu”
  • Clasa: 12
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiesti

Screenshots

super idee
sper sa fie pusa in practica in cat mai multe scoli, licee,…

bafta la concurs