Catalog - Soft - Bistrita - 2011 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Bistrita

Descriere

O aplicatie utila dirigintilor sa tina evidenta datelor unor elevi, precum note, absente, note la teza si chiar sa incheie situatia finala.

Tehnologii

.NET, C#

Cerinte sistem

libraria .NET instalata, versiune minima 3.5

Realizatori

Simon Horatiu Petrutiu

  • Scoala: Colegiul National “Liviu Rebreanu” Bistrita
  • Clasa: 11
  • Judet: Bistrita

ScreenshotsInteresant. Vad ca lumea nu prea comenteaza, dar eu ca profesor apreciez astfel de instrumente utile.
Sper sa ai succes!

Exista un curent impotriva comentarii lucrarilor. Practic cei care au proiectele se simt ofensati de comentarii chiar daca unele sunt constructive. In general se considera ca lucrarea este mai valoroasa fara comentarii, am sesizat ca ii supara si nu stiu de ce, probabil daca neavand comentarii va creste in valoare. Eu personal am fost adeptul feedbackul.

gigaevil

Exista un curent impotriva comentarii lucrarilor. Practic cei care au proiectele se simt ofensati de comentarii chiar daca unele sunt constructive. In general se considera ca lucrarea este mai valoroasa fara comentarii, am sesizat ca ii supara si nu stiu de ce, probabil daca neavand comentarii va creste in valoare. Eu personal am fost adeptul feedbackul.Nu prea inteleg acest comentariu? Pentru ce am construit aceste masinarii? Pentru ce crezi ca am cerut ca prezentarea lucrarilor sa fie publice? Oamenii puternici, de calitate, vor sti sa isi demonstreze frumos lucrarile, vor face fata oricaror tip de comentarii. Aceasta e frumusetea acestui concurs!
Asteptam cat mai multe comentarii!

Ontopic: Din poze sa inteleg ca aplicatia este client-server, astfel server-ul este aplicatia doar cu baza de date si un mic serviciu(cu minimalist protocol gen da-mi note elev, insereaza note elev). Iar client-ul este partea care permite vizualizarea notele elevilor si adaugarea lor pe server(este interfata)… presupun ca exista posibilitatea creeari de conturi de parinti… ca sa poata sa-si vada notele elevilor(parintele x spune ca este parintele elevilor a,b, intrebarea ar fi: cine activeaza conturile, intrucat as vedea o resursa umana? sau se pot introduce adresele de email ale tuturor parintilor si cei care doresc sa-si faca contul se folosesc de adresa lor )Se pot seta evenimente adica parintele doreste sa vizualize doar notele sub 5 ale fiilor sai, se pot seta ca evenimentele sa le faca cate un pop-up…ca are o nota mica sau sa trimita un mail pe adresa de email? Se pot seta uni parameteri(de exemplu daca fiul meu ia doua note mici soft-ul imi va trimite 2 mailuri diferite, sau ia 5 note mici in 3 zile… ar fi interesant sa trimita 1, sau 2 mailuri , in care sa trimita succint notele… se pot face statistici intrucat uni parinti doresc sa vada evolutia elevului la fiecare materie)

Sa revenim la offtopic: Sunt foarte multi care se supara daca li se pun comentarii la lucrari, puteti sa vedeti un exemplu aici viewtopic.php?f=55&t=98384

gigaevil


Sa revenim la offtopic: Sunt foarte multi care se supara daca li se pun comentarii la lucrari, puteti sa vedeti un exemplu aici viewtopic.php?f=55&t=98384Ăăăă... nu cred că modul corect de a comenta/discuta despre un soft e ”deface”=ul. (engleză) Ar fi mult mai bine dacă întrebările s-ar pune mai ... corect, de genul: ”De ce nu ai folosit aia” sau ”Ce alternative ar fi”, în loc de a da cu presupusul că se folosește un anume lucru.