Catalog virtual - Soft - Galati - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Galati

Descriere

Este un soft destinat folosirii la scoala in locul catalogului clasic cu foarte multe optiuni si inovatii.

Tehnologii

C++ Builder, Visual Fox Pro, Adobe Photoshop, Macromedia Flash8 si HTML

Cerinte sistem

Pentium II, 500 Mhz, 64mb/ram

Realizatori

Iordache Marius

  • Scoala: Colegiul National Al.I.Cuza
  • Clasa: 12
  • Judet: Galati

ScreenshotsDeci… programul se instaleaza pe fiecare calculator in fiecare clasa si bineinteles datele se pot sincroniza pentru toate clasele. exista optiune de export baza de date care se va pune pe server sau pe calculatorul directorului si se poate face statistica pentru toate clasele, deoarece m-am gandit si la cazul in care nu exista retea intre toate clasele. Acest soft ocupa 4 mega si merge pe orice calculator, asa k investitiile pentru fiecare clasa sunt minime. Iar fata de alte cataloage prezentate anterior nu stiu ce sa zic pentru ca nu am mai vazut nici unul (NU am fost la infoeducatie pana acum).

Bineinteles k majoritatea restrictiilor se fac din windows, cu toate ca, catalogul are un sistem de securitate destul de bine pus la punct. Iar in cazul in care un elev are acces la calculator el nu poate sa modifice notele decat daca este in timpul orelor si stie parola profesorului. Iar din punct de vedere al gestiunii datelor, acestea sunt criptate in fisiere pentru fiecare elev in parte.

Mariusica0512

Bineinteles k majoritatea restrictiilor se fac din windows, cu toate ca, catalogul are un sistem de securitate destul de bine pus la punct.


Poti sa si detaliezi putin despre "sistemul de securitate" ?

Mariusica0512

Iar din punct de vedere al gestiunii datelor, acestea sunt criptate in fisiere pentru fiecare elev in parte.


Poti fii mai explicit? :unamused:

ai sa vezi la concurs ;:wink:

Ok, ok [secretosule :laughing:]

Fiind un catalog care in mod normal se plimba intre profesori, se poate accesa prin retea sau se poate folosi doar pe calculatorul instalat?

Daca programul este instalat pe mai multe calculatoare separate se pot sincroniza cumva? (Exemplu: fiecare clasa un calculator, apoi sa se faca o statistica globala a elevilor )

unde se salveaza datele ? ma gandesc ca daca vreun elev are access la calculatoru profesorului si isi baga nasu pe acolo …