Cateva intrebari pentru organizatori

am inteles ca termenul limita pentru inscriere este 15 iulie… nu?eu sunt din Bucresti la faza judeteana am obtinut 100 de puncte. ce trebuie sa fac? scoala nu a primit inca nici un fax de la inspectorat … am incercat sa intreb cativa profesori de materie(info) si nimic… nu stiu ce trebuie sa fac… am inscris proiectul totusi pe site… anyhow… trecand la altele… noi suntem 2 in echipa… amandoi avem locurile subventionate de stat sau cum se procedeaza? cat ne costa? de unde stim care are locul subventionat sau cine face “departajarea”? … si trecand la alt subiect iarasi… considerand ca ajungem acolo … putem sa mai venim cu o persoana doua? cat ar trebui sa plateasca? se poate? macar sa vina cu cortul?.. :smile:

maryus_u

am inteles ca termenul limita pentru inscriere este 15 iulie... nu?

eu sunt din Bucresti la faza judeteana am obtinut 100 de puncte. ce trebuie sa fac? scoala nu a primit inca nici un fax de la inspectorat ... am incercat sa intreb cativa profesori de materie(info) si nimic.. nu stiu ce trebuie sa fac... am inscris proiectul totusi pe site... anyhow... trecand la altele... noi suntem 2 in echipa... amandoi avem locurile subventionate de stat sau cum se procedeaza? cat ne costa? de unde stim care are locul subventionat sau cine face "departajarea"? ... si trecand la alt subiect iarasi... considerand ca ajungem acolo ... putem sa mai venim cu o persoana doua? cat ar trebui sa plateasca? se poate? macar sa vina cu cortul?... :smile: ......


Organizarea Concursului pe municipiu e o treaba ce nu ne apartine!
E bine ca ai pus lucrarea si chiar iti multumesc.
Se poate veni si"extra" dar mai tinem legatura. In principiu, pretul este de cca. 300 000 lei/zi

Sunt intr-o situatie asemanatoare… Asa ca l-as ruga pe domnul Onea sa faca disponibil, cat mai curand posibil, pe site faxul care ar fi trebuit sa ajunga la inspectorate (si care din unele motive, probabil locale, nu a ajuns sau s-a facut pierdut).Daca cei de la inspectoratele locale nu sunt in stare sa primeasca un fax (sau nu stiu ce sa faca cu el dupa ce l-au primit) - nu e nici o problema. Ne ducem noi cu faxul peste ei! Ca doar trebuie s-o rezolvam intr-un fel sau altul!Va multumesc.

Krueger

Sunt intr-o situatie asemanatoare... Asa ca l-as ruga pe domnul Onea sa faca disponibil, cat mai curand posibil, pe site faxul care ar fi trebuit sa ajunga la inspectorate (si care din unele motive, probabil locale, nu a ajuns sau s-a facut pierdut).


Va multumesc.


Am inteles!
Voi pune faxul.

Daca se poate sa ne spuneti care este suma care trebuie platita pentru cazare (… fara masa :smiley: )./later:

M-am calificat dar n-am prins locurile subventionate de minister.

BlackKiss

Daca se poate sa ne spuneti care este suma care trebuie platita pentru cazare (... fara masa :smiley: ).

/later:
M-am calificat dar n-am prins locurile subventionate de minister.


Nu exista cazare fara masa
Suma este de cca. 300.000 lei/zi masa plus cazare

Am pus faxul catre judete in prima pagina.

Am inteles … intra in calcul si ziua in care se ajunge (3 august) si ziua de plecare (9 august)? Daca se poate,eu vreau sa stau pe toata perioada concursului, sa-mi spuneti per total cat trebuie sa va achit cand ajung in tabara.Multumesc anticipat

Vivi

Am pus faxul catre judete in prima pagina.Unde a disparut faxul ?
Au intervenit modificari si va apare altul ? Nu ne puneti pe jar.

In caz ca n-ai observat inca… e putin mai la… dreapta.

BlackKiss

Am inteles ... intra in calcul si ziua in care se ajunge (3 august) si ziua de plecare (9 august)? Daca se poate,eu vreau sa stau pe toata perioada concursului, sa-mi spuneti per total cat trebuie sa va achit cand ajung in tabara.

Multumesc anticipat


Sunt 6(sase) zile complete de masa si cazare, socotite, mai nou, cu suma de 250 000 lei/zi , adica in total 1,5 mil (fara transport)