Ce-ar fi sa vb live?

Ce ziceti de un canal pe Undernet, gen #infoedu ?Am putea sa ne cunoastem mai usor, vb live etc, pana la concurs. Ce ziceti? :wink: :stuck_out_tongue:

1.se pierde din “farmec” :smile:

2.fusul orar ar creea probleme :stuck_out_tongue: (de exemplu eu am acasa dial-up , in cluburi am interdictie, nu pot intra…atunci cum as avea posibilitatea de a folosi irc-ul pentru a vb live cu cineva care intra la alte ore?) :smile:

ai dreptate. ma gandeam sa fie ceva ca #olimpiada pe Undernet.

mi se pare o idee excelenta chiar daca unii nu vor puta intra din diverse motive. pe #olimpiada nu sunt probleme din cauza fusului orar, etc.cred ca urmatorul pas ar fi ca cineva sa-si asume rolul de operator si canalul #infoedu sa fie promovat pe site.

pai as putea aduce 2, 3 bncuri sa stea acolo cu @. uptime 99%, sunt pe server klumea si daca are cineva timp sa configureze un eggdrop pana vine X ar fi super.Ce ziceti?

Aha, si apoi sa vina gigel ca de ce nu am primit access ca am fost supporter si lasa ca o sa vedeti voi, si apoi mass ban, tone de nervi, si asa zisi hackeri care te ameninta ca te floodeaza…

Mai bine las-o…

esti prea negativist din start. Pai #infoedu s-ar adresa doar celor care vin la concurs, am pune invite only sau +k si n-am avea probleme. In final nici nu ne trebuie X, ne trebuie un bot care sa stea acolo sa tina canalu.Takeuri si dinatea gasesti pe canale de genu #sunt.baiat.de.cartier, nu trebuie sa stea toti lamerii pe canal.

Jay-c , te cunosti prea bine :smile:)

Eu cred ca aceasta idee nu-si are rostul…e ceva absurd dupa parerea mea, atata timp cat avem un forum pe care sa putem discuta, daca vrem live utem pur si simplu ca conversam pe irc pe private, nu este obliagatoriu sa o facem pe canale :smile:

Dar daca tot se ajunge in acel moment, eu imi pot pune la dispozitie serverul linux de acasa pentru ceva de genu…in fine…

Baia Mare, de unde ai tu psy-uri uptime 99%? de la firma lui Angelboy? :smile: unixshell.ro? :stuck_out_tongue:

Concursul acesta este despre informatica si nu despre cine e cel mai tare in vorbe sau in spart “roate” cu un amarat de exploit de apache ca sa isi instaleze niste psybnc-uri. Nu am facut referire la nimeni de aici. Dar sunt cam 99% sigur ca daca am face un canal #infoedu ar aparea indivizi dintr-acestia.

Sa ramanem la locurile noastre pe forum unde moderarea este mai buna.

Daca doreste cineva sa vorbeasca cu altcineva “live” sa-si ceara nick-ul pe PM sau sa il scrie aici si pot incepe.

P.S.: nu sunt negativist, ci realist :smile:

bloodpath, uptime 99% de la Repka. Da si tu un whois la bncurile de pe #infoedu ca le-am lasat prin zona. O sa le scot pt ca vad ca nu sunteti de acord.

*** Now talking in #infoeducatie

*** Retrieving #infoeducatie info…

*** bloodpath sets mode: +k vivi

canal #infoeducatie password vivi :smile:

poate incercati si altceva decat un forum…la cei on-line ma refeream …restu pot sa doarma :smile:

mha, de ce nu va obisnuitzi sa intratzi si pe irc sa facem o comunitate :smile:

‘exact’’…intrati ca va tai macaroana!:slight_smile:

care este ‘futui aia masi’ ca nu cenzureaza :stuck_out_tongue:

desi un forum are farmecul lui… irc-ul mi s-ar parea super…ar fi mult mai interesant si “live”… :bulb:

si necenzurat ?!? :smile::lol:

la galaciuc nu v-a cenzurat nimeni asa ca …

ma refeream in comparatie cu forumul

oki doki…

Ce spuneti despre yahoo msg? E mai elegant si mai fain… in opinia mea… sau poate hotmail msg?

Vivi nu poti publica pe site o pagina cu numele oamenilor si adresele lor de mail, eventual si proiectele si orasul ca sa fie mai usor de identificat? Nu-i mare lucru si cred ca ar fi destul de util…pentru popor…si mai rapid decat sa intri pe fiecare proiect in parte…