Ce parere ati avut de seminarii?

Ati participat la seminarii? Ce parere aveti despre ele, despre ce s-a prezentat, despre lectori, etc?

Parerile generale le puteti posta aici, cele particulare pentru fiecare seminar pe puteti pune in topicul respectivului seminari.Feedback-ul vostru de acum este foarte important pentru imbunatatirea editiilor urmatoare. Si nu vorbesc doar despre seminarii, ci in toate privintele.

cel mai bun lucru din aceasta tabara…

discutiile cu cei de la gd si gp au fost f interesante… pacat ca nu s-au implicat mai mult in concurs

Intaresc ideea lui Floppy , daca jurizarea era asistata de GD sau GP , cred ca se mai adaugau cateva stele concursului.Cat despre seminarii , au fost foarte interesante , si abia astept sa le vad pe cele de la anu :smile:

din pacate seminariile g[dp] s-au suprapus aproape in totalitate cu open-ul. nu stiu in ce masura este posibil, dar o alta programare a seminariilor ar fi de dorit. oricum, e prea putin o saptamana pentru o asemenea agenda …

da si eu spun ca semnariile au fost un plus la acest concurs …desi despre primul seminar am spus ca tipul batea din gura fara rost (eram la open si eram obosit) mi-am dat seama apoi (reanalizand ce a vorbit) ca nu am avut dreptate si mesajul seminarului mi-a fost de mare folos si sper ca si pentru ceilaltzi . de la grapefruit despre standarde , a fost cam sec seminarul … eu zic ca prezentatorul a fost de vina , ca tema si ceea ce prezentat a fos f interesant … atata ca trebuia sa fi f f atent ca sa prinzi seminarul , iar cel despre arhitectura … fascinant , pacat ca eram mult prea obosit ca sa stau la tot .

La seminariile la care am participat nu prea s-a implicat publicul . adica a prezentat seminarul si cand a intrebat de intrebari lumea tacea

Dar in concluzie ideea cu seminariile este geniala si sper ca la infoeducatie 2005 sa fie de 2 ori mai mult cu teme mult mai diversificate si pe viitor. aaa era sa uit … sa puneti seminariile astfel incat sa pot fi vazute de toata lumea … adica cei de la open nu prea am mai avut timp / chef / nervi / energie ca sa vada …desi uni din iei au facut eforturi si au trecut peste sentimentele enumerate mai sus :stuck_out_tongue:

Ma bucur ca a fost ok.Am prezentat practic “Architecture of the World Wide Web, First Edition

W3C Working Draft 16 August 2004”
, cu elemente din “W3 Design Issues

(Architectural and philosophical points)”
din care primul este `distilat’, plus multe referinte din istoria webului.Am ales sa prezint aceste principii pt ca ele stau la baza WWW, nu as fi putut sa vorbesc de altceva fara sa fac referire la ele. Poate la anul va fi doar un rezumat al lor, si voi adauga alte elemente, mai orientate spre o aplicatie distribuita pe web.

Mie mi-a placut cel mai tare ala cu Standarde Web. Super fain. A fost lucrat, a avut exemple misto. N-am ce zice. Felicitari GD

Au sa mai fie 1-2 seminarii Grapefruit prin noiembrie la Iasi, la “November Web”, mai multe detalii prin septembrie-octombrie… Programul de anul trecut: http://thor.info.uaic.ro/~web/tutoriale.htm

Seminariile au fost super, parerea mea. Pacat ca s-au suprapus cu Open-ul, oricum vina noastra ca am ajuns la open :stuck_out_tongue:. Am reusit sa merg partial la cateva seminarii, as fi vrut sa particip la toate.Mi-a placut de ce subiecte au abortat Green Pixel, Grapefruit Design si mi-a placut cursul de Java, cata m apucat sa vad din el.

Si mie, unul, mi-au placut cursurile Java ( chiar daca se adresau in mare parte profesorilor ) iar Ana m-a convins sa invat Java :smile:. Deja am descarcat sculele care-mi trebuiesc, mai ramane sa fac rost de Fundamentals of Java Programming.Off-topic: are cineva cursul acesta ? Pe DC++ era ocupata tipa care avea asa ceva :smile:

Da, cursurile au fost faine de Java si chiar sunt si eu interesat.P.S. Nasol momentu daca n-ai reusit sa-i distragi atentia la tipa aia :stuck_out_tongue: :laughing:.P.P.S Daca le gasesti private me pls :stuck_out_tongue:.


Au sa mai fie 1-2 seminarii Grapefruit prin noiembrie la Iasi, la "November Web", mai multe detalii prin septembrie-octombrie... Programul de anul trecut: http://thor.info.uaic.ro/~web/tutoriale.htm


Numai bine am sa merg si eu la ele, ca din toamna sunt student la infoiasi.

mi s-au parut foarte interesante seminariile de la greenpixel si gd. am aflat si eu lucruri noi de la ei. mai mult nu prea pot sa zic.sper ca urmarile acestor cursuri sa se vada in urmatoarele noastre proiecte :smile:

La seminarul de la GP nu am fost din pacate dar am auzit ca a fost mishto shi ca tipu s-a descurcat f bine. La GD am fost dar pt. ca era f f f cald in sala shi nu erau scaune sau orice altceva pe care sa stai am plecat. Am asistat shi la cateva din seminariile de .NET shi Java.

Seminariile de .NET au fost net superioare fatza de cele de Java … tipa de la Java (Ana) a fost simpatica :flushed: dar dupa primele 2 cursuri s-a cam incurcat (asta e!).

Off topic: CD-urile care le-am primit de la MS m-au facut sa rad … adiq MS da softuri care sunt pt. US/Canada only la noi in Europa ?! :laughing:

Off topic: zi mersi k au ajuns la noi, desi nu stiu ce as putea face cu un trial de 60 d zile… sau castigatorii cu doua trialuri :smiley:

cat despre US/Canada Only… probabil Microsoft tot nu stie dak Romania se afla in Europa sau Africa asa k le era cam ac lucru :smile:

Mega_Bytu


P.P.S Daca le gasesti private me pls :stuck_out_tongue:.Da, le-am gasit pana la urma. Mai are si profa mea cd-ul de la Ana cu chestii despre Java. Cand fac rost si de acesta pot sa ti-le trimit daca doresti :smile:

Seminariile m-au impresionat, mai ales cei de la GreenPixel si GrapefruitDesign care au experienta in domeniu si de la care putem invata multe. Cel cu standardele web putea sa fie putin mai interesant pentru public dar oricum a fost bine pregatit cu exemple. Pentru mine seminariile au insemnat mult si sper sa fie si mai multe la anul, pana atunci aplic ceea ce am invatat acum :smile:

Jay-C
Mega_Bytu


P.P.S Daca le gasesti private me pls :stuck_out_tongue:.Da, le-am gasit pana la urma. Mai are si profa mea cd-ul de la Ana cu chestii despre Java. Cand fac rost si de acesta pot sa ti-le trimit daca doresti :smile:

ok, thanks, cand le ai te rog trimite-mi-le :smile: