Vă rugăm să adăugați comentariile voastre legate de noua prezentare a celui mai vechi concurs de proiecte IT&C, aflat la ediția XXII
Imi place noul aspect. In opinia mea experienta utilizatorului a fost imbunatatit mult. Functionalitatile lui vin ca un bonus. Latency-ul este cum era de asteptat unul bun, dar o compresie gzip pentru json ar fi buna 
Prima incarcare: 4.016s & 3,251 KB
A doua incarcare: 0.846s & 2 KB
Aspect fain, responsive, arată în sfârșit a 2015. Structura este foarte bună, informațiile sunt foarte ușor de digerat. Așteptăm feedback de la participanți! 
Great work!
Mulțumim pentru feedback.
Știm de problemă și se lucrează la remediarea ei.
Noul site arată cu mult mai bine față de vechea imagine a concursului. Un mediu plăcut, foarte bine structurat și în conformitate cu ultimele tendințe tehnologice. Concursul merita un “reboot” de imagine!
Nu e rău, e un început bun, dar mai trebuie făcute modificări:
-
prima zonă e îngrămădită. elementele de acolo sunt prea mari pentru height-ul pozei. N-ar strica să fie până la linia above the fold. (aici cred că ar fi util să apară și data de desfășurare a concursului). Asta doar pe homepage. La celelalte pagini, ar merge să fie un pic mai micuț. Acolo e risipă de spațiu și se ajunge la content mai greu

-
meniului de sus îi trebuie hover. login și register ar trebui să fie separate de restul. register apare încă o dată pe centru.
-
CONCURS NAȚIONAL DE PROIECTE IT&C - asta se citește greu. trebuie schimbat fontul și/sau culoarea
-
butoanele „înregistrează-te” și „despre concurs” (și toate celelalte care au formatul celor 2) au height-ul prea mare, borderul prea gros, iar la hover reacționează sec.
-
Popup-ul de la login trebuie stilizat
-
după header-ul albastru, eu n-aș pune verde. cred că ar merge altceva. (o culoare caldă)
-
la știri, sunt ciudate textele „următoare” și „anterioare”. alinierea titlului („știri”) nu are legătură cu restul siteului.
-
la zona a patra (aia galbenă), apare deja al 4-lea font. cam multe. also, cred că acolo ar merge un buton mai util decât…„mai multe poze”
-
sponsorii ocupă cam mult spațiu. de schimbat logoul google cu cel actual
-
zona de abonare la newsletter trebuie reformatată. field-ul nu e stilizat cum trebuie și este discrepanță între el și butonul de submit. după ce scriu în el, apare un X care nu face nimic.
-
iconițele social media sunt prea mari.
-
la participanți, se vede că iconurile de la categorii sunt luate din locuri diferite. Nu respectă același stil
Aceleași iconuri apar turtite la pagina „juriu” -
la mobile: butonul de meniu arată cam aiurea pe gri. la alumnus (nu ar trebui pluralul?), textul se duce peste poza alb-negru și nu se mai poate citi.
-
i-ar trebui un favicon, un logo…
În rest e ok, dar homepage-ul mai trebuie retușat, iar contentul trebuie ierarhizat mai bine. Sper că am fost de ajutor. Spor! 
Ai multa dreptate. Exista o problema asupra ergonomieie, structurii grafice a site.
Iti multumim mult pentru sfaturi!
Puteti vedea designul initial aici: https://www.dropbox.com/sh/inxtolsr2onf4w2/AACwJOk_YLpkInWEnY4q_PEWa?dl=0
Cred ca in urma schimbarilor am pierdut din ‘ergonomie’. Mai sunt lucruri precum stilul formularelor ce trebuiesc implementate.
Cateva aspecte care cred ca ar trebui imbunatatite:
- continutul este pozitionat ineficient (scris foarte mare unde nu e cazul cauzeaza putina informatie pe sectiune - ex. sectiunea de stiri / putina informatie in viewport ex. despre noi - 10 randuri de text / viewport) (site-ul se vede mai bine cu zoom de 60% si asta nu e bine)
- headere exagerat de mari, headerul la Inregistrare (update: de la orice sectiune) ocupa tot ecranul (notebook, rezolutie 1366 x 768)
- culori care ingreuneaza cititul (scris alb pe verde, alb pe galben samd.)
- contrast la design care ingeuneaza cititul (scris alb pe culoare apoi culoare pe alb)
- lipsa de coerenta in culorile scrisului (ingreuneaza cititul)
- link-uri neintuitive
- butoane care au design similar cu input-uri
- informatii care lipsesc de pe vechiul site (rezultate din trecut etc.)
- pe prima pagina apare mare, cu roz, Inregistrare. de ce sa ma inregistrez? ce beneficii am ca utilizator inregistrat? inregistrarea respectiva sincronizata cu inregistrarea in community.infoeducatie.ro - desi sunt logat tot imi sugereaza sa ma inregistrez?
- update (2):
- pozele din header pe fundal albastru nu par a fi o alegere inspirata, se putea gasi o alta solutie, poza sa nu fie alterata si textul din header pozitionat peste poza
- font-ul din header cred ca e nepotrivit pentru tematica site-ului
Din punctul meu de vedere, designul si structura vechiului site erau mult mai ok pentru a prezenta continutul InfoEducatie.
Din punctul meu de vedere design-ul nu se potriveste cu tematica (e mai degraba potrivit cu un festival al carui site nu va avea foarte multa informatie), dar asta este evident o parere subiectiva.
Cred ca site-ul vechi era mult mai bun, avea mai multa personalitate si forma! Este drept arata ca un site din toamna anului 2000 dar asta nu-l face un site prost!
La sectiunea Rezultate, nu am gasit link catre rezultatele din ceilalti ani.
@andricicezar Rezultatele din anii trecuti nu au fost importate inca in noul site. Momentan le poti gasi pe http://old.infoeducatie.ro
Noul site arata foarte bine insa am sesizat o problema la community , ultimele 5 posturi editate continua sa fie editate(fara nicio modificare) in fiecare ora astfel ca ele apar intotdeauna ca primele posturi ( ex Aluxian - Web - Neamț are 53 de editari din care 47 sunt fara nicio modificare efectiva)
Iti multmim pentru sesizare. Problema a fost rezolvata in ultima ora.
Robert

Aceleași iconuri apar turtite la pagina „juriu”