Cerinte de sistem

Vivi

Exista medote de a exporta bazele de date pentru a fi transportate pe alte sisteme.

i'm kinda new... any suggestions/hints?

Iti iei phpMyAdmin, program de management al bazei de date si faci un export la toata baza de date, un fel de backup. Eu asa o sa fac, sincer n-am mai incercat, sper sa mearga, astept si eu sugestii.

La mine baza de date e foarte importanta, asa vrea sa o transport cat mai safe …

Da, asta este cea mai simpla metoda.

In urma exportului rezulta un fisier in care sunt comenzi sql care creaza tabelele si populeaza aceste tabele.

Iti recomand sa testezi acest fisier pe un alt sistem unde sa incerci sa iti refaci baza de date (rulezi sql-ul tot din phpMyAdmin) ca sa fii sigur ca aduci ce trebuie in tabara.

ah… pai am phpmyadmin, cu el imi fac treaba de management, dar n-am vazut ca are si functie de backup… si mai ales nu stiam s-o folosesc. thanks

Eu anul trecut am venit cu fisierele raw din mysql si nu a trebuit decat sa copiez directorul cu toate tabelele mele.

Jay-C

Eu anul trecut am venit cu fisierele raw din mysql si nu a trebuit decat sa copiez directorul cu toate tabelele mele.

functioneaza chestia asta? anyone else agree on this?

da functioneaza …trust me … daca nu mere dau eu o bere in tabara ok ?

iei din dirul mysql\data directorul cu numele bazei tale de date …si apoi il copiez pe servul la galaciuc …

acuma se poate da si dump (asa se numeste zice) la baza de date …phpmyadmin poate face chestia asta si itzi poate exporta baza de date ca xml sau …tot ce vrei si in ce format vrei …zip sau txt …

si daca chiar ai isues lordbyron … ardetzi pe cd tot web serverul tau …

nu cred k e mai mare de 100 de mega … faci 7 copii pe un cd …si vreo 2 3 cd-uri si zic k esti in sigurantza

Eu am avut probleme cu dump-ul din phpmyadmin. Pe unele baze de date imi dadea erori la niste comenzi care au fost exportate in fisierul .sql + ca este mult mai inceata aceasta operatie si la baze de date mari mi s-a blocat ( nu poate citi fisiere mai mari de 8mb ).

8 mega …ma e cam mare … daca 60 de kilo e 1000 de linii …

cel mai bine e sa se vina k web server cu tot si de acolo se copie tabele mysql

Raspunsul la topicul acesta se gaseste la:

http://www.infoeducatie.ro/forum/viewtopic.php?t=330