Chestionar matematica pentru gimnaziu - Soft Educational - SatuMare - 2012 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Educational
  • Judetul: SatuMare

Descriere

Acest soft educational poate fi folosit pentru testarea cunostintelor generale a elevilor de clasa 5-a in adunare, scadere, inmultire, impartire. La inceput se face logarea cu numele de utilizator “elev1” si parola “password1”. Dupa logare elevii vor avea la dispozitie 100 de secunde pentru a rezolva 8 calcule elementare. Dupa completarea chestionarului, fiecare elev va obtine o nota in functie de raspunsurile date, dupa care va putea juca un joc numit “Labirint”. Rezultatul obtinut poate fi vizualizat din meniul “Vezi Rezultate” unde va fi vizibila si data completarii chestionarului, respectiv rezultatul poate fi salvat in format .rtf (rich text file). Tot in aceasta fereastra se poate elevul poate sa se deconecteze (Log out).
Alte nume de utilizator si parole: elev2, parola: “password2”…elev3/password3…elev4/password4 …pana la elev10/password10

Tehnologii

Visual Studio 2008, Limbajul de programare C#

Cerinte sistem

-Procesor Intel / AMD minim 600 MHz
-64 Mb RAM
-Memorie Video 126 MB
-Microsoft .NET Framework 3.0

Realizatori

Varga Vasile Andrei

  • Scoala: Colegiul National “Ioan Slavici” Satu Mare
  • Clasa: 11
  • Judet: SatuMare

ScreenshotsSalut :smiley:… Exista posibilitatea ca un administrator sa gestioneze intrebarile din chestionar? Ele sunt predefinite sau adaugate de catre cineva si salvate(daca sunt salvate, baza de date sau fisiere)? Exista nivele de acces(profesor, elev, admin, etc) sau pur si simplu acele 10 conturi predefinite? Intrebarile vor fi afisate de fiecare data in aceeasi ordine sau random? Ai spus ceva de un labirint… E aceelasi mereu, adica un singur nivel sau mai multe? Exista nivel de dificultate la intrebari/labirint pentru a observa cam in ce “zona” se incadreaza fiecare elev? Mersi anticipat si o seara faina:)!!!

Buna! :smiley:
Intrebarile sunt generate random de catre program, deci nu tare are nevoie de administrare. Labirintul este din pacate acelasi de fiecare data, l-am pus acolo doar ca sa mai am ceva in plus, dar bineinteles se mai poate imbunatati programul :wink:
Siiii… poti sa vezi in ce “zona” se incadreaza fiecare elev dupa nota obtinuta…
Mersi pt intrebare, daca unii aveti idei de imbunatatire puteti sa mi le spuneti. O zi placuta! :smile: