Child Protection - Soft Utilitar - Valcea - 2012 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Utilitar
  • Judetul: Valcea

Descriere

Child Protection este un soft utilitar al carui scop este supravegherea activitatii copiilor la calculator
si protejarea acestora. Principalele caracteristici ale programului sunt: blocarea accesului la orice website,
posibilitatea de a face capturi de ecran la un interval stabilit de utilizator, keylogger si alerta prin Email. O alta caracteristica importanta a programului este faptul ca puteti supraveghea copilul si prin intermediul browserului, pe pagina web a aplicatiei unde va puteti face un cont, iar odata logat veti putea urmarii activitatea copilului dumneavoastra la calculator pe site.

Tehnologii

C#, ASP.NET, SQL

Cerinte sistem

.NET 4.0, conexiune la internet

Realizatori

Pitis Daniel - Florin

  • Scoala: Colegiul National “Mircea cel Batran”
  • Clasa: X
  • Judet: Valcea

Screenshots


Salut. Ceva de genul am avut si eu anul trecut. Cum faci blocarea la website-uri? Dupa ce iti dai seama ca acel website trebuie blocat deorece are continut neadecvat pentru varsta copilului? Administartorul(in cazul nostru parintele) are posibilitatea sa definesca o lista cu website-uri, pe care mai apoi tu le verifici si blochezi( asta ar insemna ca adminul sa stie toate site-urile cu continut neadecvat?)? Ex: In cazul in care adminul nu defineste http://www.gaina.ro ca fiind un website cu continut neadecvat, iar, acesta este un site cu continut pentru adulti il va bloca sau nu? Capturile de ecran le salvezi pe local sau le upload-ezi pe server, ca mai tarziu parintele sa le poata vizualiza. Folosesti smtp de la Google, pentru a trimite e-mail-uri? Cum se face urmarirea userului(copilului) de pe website-ul tau? In timp real i se vor afisa imagini sau sub forma de text (preluat din baza de date). Ex: “Log: 7/23/2012 13:45 S-a accesat http://www.test.ro, website blocat deoarece a fost definit ca website interzis.” Verifici in sursa paginii a website-ului pentru continutul neadecvat? Ce masuri ai luat pentru a mentine aplicatia pornita? Doar blocarea Task Manager-ului?.. Este foarte simplu sa inchizi un proces si printr-o comanda CMD. Mersi… O zi faina :smile:

Salut,
Am facut o lista cu ~100k de linkuri ce au continut neadecvat (porn, droguri, alcool, spyware dar si siteuri ce au continut “agresiv”). Programul nu verifica daca site-ul blocat de admin (parinte) are continut neadecvat sau nu, il va bloca indiferent de continul sau. Presupun ca acesta are un motiv intemeiat daca blocheaza un anumit site, nu?
In cazul in care utilizatorul este logat folosind contul creat pe site, pozele vor fi salvate local, si apoi uploadate pe server.
Da, folosesc smtp de la Google pentru a trimite avertizarile pe Email.
In timp real i se vor afisa informatii cu privire la activitatea copilului (dar nu ca un log) ci o lista cu aplicatiile pornite, uptime-ul calculatorului, continutul keylogger-ului si capturile de ecran). Poate o sa ii adaug si informatiile sub forma de log :smile: . Nu verific in sursa paginilor web pentru continut neadecvat.
Ca masura de prevenire a inchiderii aplicatiei am luat doar blocarea Task-Managerului. Daca este redenumit executabilul cu “Messenger” sa spunem, nu ar da de banuit pentru copilul supravegheat, nu?
O zi buna!