Client-side/server-side

DIn ce punct de vedere e normal sa compari complexitatea unuei pagini web server-side (php, jsp, asp) cu acuratetea si “complexitatea” uneia de tip client-side (flash) ? Ambele categorii se bat pentru aceeasi cireasa de pe acelasi tort ? :smile:

La adresa de mai jos sunt criteriile de jurizare de la Infoeducatie2004

http://www.infoeducatie.ro/criterii_infoedu_2004.docTe rog sa le citesti si sa observi ca majoritatea criteriilor se raporteaza la scopul propus al site-ului, cat de potrivite sunt tehnologiile alese cu acest scop, cat de potrivita este realizarea cu ce isi propune site-ul.Cu alte cuvinte, totul e relativ, si daca doua site-uri isi propun scopuri diferite dar comparabile ca importanta si complexitate ele pot fi jurizate comparativ.Si pentru ca mie imi place Flash-ul nu pot sa nu ma simt la ‘ghilimelele’ tale si sa te intreb: www.5pm.ro ti se pare complex? Este 90% Flash, foarte putin php. :smile:

Am scris “complexitate” cu ghilimele pentru ca e ceva greu accesibil in genere celor care vad o pagina si niste animatii, lucru valabil si pentru php cred … am fost la judeteana si mi-a zis un prof ca e frumos ca e colorat … de unde sa stie cat am scris la actionscript :smile: … And btw, eu insumi particip cu un pagina web flash asa ca ar fi trebuit sa ma simt primul :smile:)

Atunci iti recomand ce am scris la adresa asta. :smile:

http://www.infoeducatie.ro/forum/viewto … =4181#4181

Multumesc. Sper sa pot ajunge la Galaciuc ca in privinta prezentarii banuiam conditiile si modul in care trebuie facuta.

[Off-topic] : sper sa intru la facultatea la care vreau mai intai :unamused: