ColorBattle - Web - Buzău - Lucrari 2018 Nationala

Informatii generale

Descriere

ColorBattle este un joc ce urmeaza un principiu extrem de simplu , scopul jocului este protectia campului albastru pe care il deținem , de atacatorii ce constituie tabara adversa , tabara rosie.
In aria albastra exista 2 cercuri : unul fix invizibil ce reprezita baza iar cel de-al doilea punct este unul mobil ce graviteaza in jurul primului cu capacitatea realizari unui tur complet (360) in jurul axei sale . In timpul acestui tur cercul are abilitatea de a arunca doar prin apasarea unui simplu click particule nocive pentru adversari . In timp ce tabara pe care o conducem are puterea unui atatc de de la distanța , tabara roșie trebuie sa atinga aria pe care noi o protejam pentru a ne desechilibra . Principiul scorului este simplu fiecare victima pe care noi o facem in campul advers aduce pe tabela de scor cate un punct , iar scopul jocului ramanand realizarea unui scor cat mai mare pana in momentul in care suntem cuceriti. Datorita modalitati de distingere a celor 2 campuri din joc ( culorile : roșu si albastru ) si totodata a “bataliei “ ce se duce intre ele jocul poarta numele “ColorBattle”

Tehnologii

Din punct de vedere tehnic jocul este construit exclusiv in limbaj de programare web .
Tehnologii:
-JS
-CSS
-HTML

Cerinte sistem

Realizatori

Madalin Tache

  • Scoala: Liceul Teoretic Stefan Cel Mare
  • Clasa: 12
  • Judet: Buzău
  • Oras: Ramnicu Sarat

Screenshots

Salut,
ca si o mica sugestie, incearca sa implementezi si ceva functionalitate care sa iti salveze best score, clasament, inregistrare, login cu o conexiune la baza de date.

Poti incepe cu exemplul acesta: https://www.w3schools.com/php/func_mysqli_connect.asp

Sau ai putea să folosești Firebase. https://firebase.google.com

Jocul vostru e ori prea usor, ori prea greu. Ar trebui sa inceapa usor si sa devina din ce in ce mai greu. Sau poate ceva cu nivele?