Comentarii

Am vazut ca sunt o gramada de comentarii puse la mishto, aiurea, fara argumente si care pana la urma nu transmit nici o informatie, raspunsuri de genul ‘asai’, ‘ok’, ‘am vazut’, nu stiu’.S-ar putea face o autentificare cu username si pass-ul de pe forum sa vedem exact cine posteaza si ce are de spus … sau altfel daca solutia asta nu prea e convenabila. Recunosc ar dura ceva implementarea si nu stiu daca ar avea rost pana la urma.

Cred ca are vivi pe acolo undeva ip-ul celor care posteaza :wink:.

Da, le-am sters pe cele care nu spun nimic (nu era plin, erau doar doua care spuneau ‘asa-i’ si ‘nu stiu’).

Da, tin si IP-ul si daca cineva de pe forum isi vede numele si nu e el, ii pot sterge comentariul pentru ca va fi postat de la alt IP.Da, puteti usor sa puneti acolo orice nume dar am plecat de la premiza ca participantii de la infoeducatie ar fi cu bun simt.

Vivi , se poate sa scoti de pe paginile cu lucrari emailurile realizatorilor ? Sau macar sa gasesti o solutie anti-spam , ca am inceput sa primesc foarte multe spamuriThanks.

O solutie ok ar fi sa apara ca pe www.php.net , email at host dot tld. :smile:

Scuze, a fost intr-adevar gresit sa le pun asa brutal. Anul trecut eram mai putin atent la de-astea.

Am reparat.

No problem and thanks! Foarte prompt. :smile:

Tnx !

dirtykid

Vivi , se poate sa scoti de pe paginile cu lucrari emailurile realizatorilor ? Sau macar sa gasesti o solutie anti-spam , ca am inceput sa primesc foarte multe spamuri

Thanks.


AOLEU.. si eu am primit o gramada :disappointed: