Conditii

Cum vor fi conditiile de cazare anul asta?

Vor fi mai bune? Sau veti pastra traditia. Stiu ca nu tine de dvs, dar intreb si eu.

Oricum, nu voi uita niciodata toaletele alea de la subsol. Adevarata tabara de informaticieni. Niciodata nu voi uita toaletele LIFO.

Cine a fost pe-acolo, si stie principiul stivei, stie despre ce vorbesc. :flushed:

Conditiile din tabara Galaciuc mi se par foarte OK. Este adevarat ca nu sunt exceptional de bune, dar cu siguranta nu sunt exceptional de rele. Am venit cu placere la Galaciuc de fiecare data.

Singurul neajuns care imi vine minte este absenta unui chiosc sau magazin alimentar in tabara, lucru destul de justificat de altfel. La tabara de la Poiana Pinului, dl. Prof. Radu Jugureanu a fost de acord cu urmatorul artificiu: Se face o lista de ‚Äúcumparaturi‚ÄĚ si cineva face un drum (cu masina) pana la cel mai apropiat punct comercial sa o procure. Insa, daca ma gandesc mai bine, nici macar absenta unui magazin nu e o problema asa de mare‚ĶSi sa nu exageram cu LIFO… :smiley:

wickedman

Conditiile din tabara Galaciuc mi se par foarte OK. Este adevarat ca nu sunt exceptional de bune, dar cu siguranta nu sunt exceptional de rele. Am venit cu placere la Galaciuc de fiecare data.


Si eu la fel... am revenit de fiecare dintre cele vreo 12 ori cu placere. :smile:
Am folosit intotdeauna toaletele de langa cantina, care mi s-au parut ok.
Mancarea in general este peste acceptabila...
Nu stiu de ce anul trecut nu a mai functionat chioscul, pe vremuri era si era bine ca era. :smile:

Mancarea era ‚Äúpeste acceptabila‚ÄĚ? Da‚Ķ tu ce mananci de obicei, ca mancarea era mai rea ca in spital!!! Sau tu ai mancat altceva? :laughing:La orice concurs la care am fost, mancarea era:

- proasta si multa, sau,

- buna si putina.La Galaciuc, anul trecut, n-are nimeni ce sa spuna, era si proasta si putina. INCONTESTABIL. Nu sunt genul de om care a fost crescut in puf, nu sunt pretentios, dar… vorba aia. Doua felii de salam + o bucata de branza de 2 pe 3+ doua felii de paine + ceai facut cu cine stie ce aroma cu apa fiarta dimineata, nu poate sustine un om de 18 ani. Nu mai spun de ce am mancat la amiaza si seara. Si cireasa de pe tort a fost ciocolata aia expirata care ne-a servit-o la desert. :disappointed:sper ca anul asta sa fie mai bine.

upsss… :fearful:

ciocolata a fost, intr-adevar geniala…

cat de magazin… satul e relativ departe(15-20 min coborare prin munte) si 1h intoarcere pe sosea (cred). Noi cand ne-am aprovizionat anul trecut am avut noroc ca am luat un mini-taxi din sat si ne-a lasat pt. 10 mii fiecare la intrarea in tabara.