bloodie
Acum la Universitatea De Vest - Timisoara se intra doar pe baza de medie. Nu mi se pare corect, pentru ca sunt diferente uriase intre licee. Un elev de 10 la un liceu, intr-un altul poate fi considerat de 5. personal, nu-mi convine sa vina unu de la scoala forestiera, cu 10 pe linie, si sa intre in locul meu la facultate, doar pentru ca la liceul meu notarea a fost mai severa. Nu inteleg de ce au fost scoase examenele....
Imi cer scuze ca nu particip efectiv la discutia initiala, dar fiind din Timisoara [a 12-a], vreau sa-mi exprim un pic crezurile :smile:.
La Vest s-au scos examenele fiindca nu aveau destui studenti... Oricum, Universitatea de Vest este, in opinia mea, cu destul sub Politehnica... Chiar nu stiu de ce. In plus, am un prieten care a intrat si la Vest la Matematica si la Poli la Automatica si Calculatoare, si surpriza: matematica de la AC e mult mai solicitanta decat cea de la faculta de Mate de la Vest...
In plus, la Poli inca se da examen (foarte bine!!), ca is destui absolventi cu medii mari (si eu am medie mare), care poate vor sa aleaga o Informatica fiindca au auzit ei ca "se cauta programatori", si sa nu prea aiba vreo tangenta... etc. Acuma, eu nu stiu de ce la Poli se da examen doar din Mate si Fizica, cand puteau (cred eu) sa bage si o Informatica p-acolo, dar explicatia vine de la sine: in anul I, programarea se ia de la 0, si pentru mine asta e o prostie, dar poate ca asa e mai bine fiindca multi intra fara sa stie programare la Poli. Anul asta au bagat o facultate noua, pe langa Automatica si Calculatoare a aparut si Informatica, dar nu stiu cat e de ok p-acolo si nu vreau sa fiu cobai :smile:. Deci eu [dupa un an de rezolvat probleme din 'Poli' - am terminat-o acu o luna] optez pentru AC... Si inca ceva, toti cei care is la AC mi-au zis sa ma duc unde vad cu ochii, dar nu la AC..
Referitor la angajare, eu am facut si fac jocuri (amator), dar am primit o propunere serioasa sa ma angajez impreuna cu altii intr-o firma ce va face jocuri si mi se pare un lucru foarte bun. Voi lucra in acelasi domeniu in care am lucrat de vreo 3 ani (si-mi place!), voi fi platit si totul se va desfasura intr-un mediu profesional, de unde voi avea multe de invatat. Mie imi suna chiar mai mult decat rezonabil. Si daca nu voi face fata, voi renunta fiindca sunt constient ca un loc de munca valoreaza mult mai putin decat o faculta (fie ea de orice fel).
Concluzia mea este ca merita sa ma angajez, sa vad cum este cel putin. De ce as crede tot ceea ce imi spun altii referitor la a munci?
jocu meu:
http://casamea.info/alex/rb5000.zip