De cine ne este dor

Au trecut nu-stiu-cate luni de la editia 2004ā€¦

Si mi s-a facut dor de auzitul lumii :smile:

Mai cu seama de (in ordine oarecare): Vlad (cel cu chitara),Alexandra,Razvan,Vivi,Andrei (Niciu,din Petrosani)ā€¦ (lista continua)Salut tuturor!

Ce mai faceti?

Sper ca sunteti bine, ati terminat fructuos sesiunea/tezele/orice proiecte pe rol, si va simtiti excelent acum la inceput de primavara.Eu sunt ca intotdeauna,foarte fericita. Azi,ma gandesc la o surpriza pentru cel drag. In rest,astept vacanta asta din martieā€¦Ne vedem la vara :wink:

:unamused:

bloodpath

:roll:a se traduce ca lui bloodpath ii este dor de tine lailat :laughing:

De in lucru sigur nu mi-e dor.

De cantinaā€¦

incubus

De in lucru sigur nu mi-e dor.
De cantina...adica? in ce sens?:)

Eu stiu ca imi este dor de Lepsa.. n-am mai fost de muuult acolo si de timpul cand erau multe fete ( acu hm.. 3-4 ani dar nu pe durata concursului de informatica, ci cand era concurs national de info; exceptie acu 4 ani erau intercalate )

:wink:

Incubus , sti c-ai petrecut momente memorabile din pricina cantineiā€¦ar trebui sa-i ridici statuie ā€¦ :stuck_out_tongue:

kantina rulz :stuck_out_tongue:, da pe draq :smile:mie mi dor de atmosfera din tabara :smiley:

nici mie nu mi-e dor de cantina dar mi-e dor de focurile de tabara ā€¦ brrrr, era otzar frig ā€¦ noroc ca aveam Cola si ā€œapa tulbureā€ pe langa noi. :smiley:sper sa ajung si anu asta pe la Galaciuc ā€¦ spor la proiecte !


4Lailat:
Assalamu alaikum

lailat vine cumva de la Layla, Leila ?!

blackkiss cauta lailat al qadreu vin la Galaciuc dar singura la proiect

insotita de prietenul meu :smile:

da unde-i gasca?

ma, nu pot eu sa zicā€¦

sorry

lailat

...
insotita de prietenul meu :smile:


... noooooo! Nu-i corect! :smiley:

M-am lamurit in legatura cu "lailat al qadr".

Salutare

Mi-e dor de toata atmosfera de la Galaciucā€¦ De paturile pufoase si incapatoare, saturate de praf, de cremvurstiiā€¦ ( yummy ) cu Salmonella, deā€¦memoriile nonvolatile ( :imp: RRrrrā€¦ ), de sobolanii prietenosiā€¦

Gata, sa nu fiu rau :smile: in ciuda aspectelor negative, a fost foarte frumosā€¦ Mi-e dor de focul de tabara si de cantecele care probabil le-ati invatat cu totii ( apropoā€¦ m-am indragostit rauā€¦ de chitaraā€¦ )ā€¦Mi-e dor de o baie in cascada, de un Eurotrip, de peisaj si multe alteleā€¦Cei care ati mai fost probabil ati ramas cu ceva frumos din tabara, asta in masura in care puteti aprecia frumosul in contrast cu ce a fost la vedereā€¦

Nu va mai vaitatzi atata ca nu este mancareā€¦Aduceti-va de acasaā€¦Anul trecut am adus de acasa conserve si chiar nu am dus lipsa de hrana. Cat despre apa caldaā€¦Noroc ca nu se spala prea multiā€¦ca altfel n-ar ajunge :smiley:

Voua ? de ce va e dor ?Mai sunt multe zileā€¦Dar le putem numara deja :smile:Teo, inca mai asteptā€¦Vad ca tot la promisiune ai ramas :stuck_out_tongue:Salutare

ce mancare ?! ce conserve ?! Traiasca apa tulbure !!! (persoanele consumatoare stiu la ce ma refer) :laughing:

It is a matter of time, my friendā€¦

:smiley: