De cine ne este dor

Au trecut nu-stiu-cate luni de la editia 2004…

Si mi s-a facut dor de auzitul lumii :smile:

Mai cu seama de (in ordine oarecare): Vlad (cel cu chitara),Alexandra,Razvan,Vivi,Andrei (Niciu,din Petrosani)… (lista continua)

Salut tuturor!

Ce mai faceti?

Sper ca sunteti bine, ati terminat fructuos sesiunea/tezele/orice proiecte pe rol, si va simtiti excelent acum la inceput de primavara.

Eu sunt ca intotdeauna,foarte fericita. Azi,ma gandesc la o surpriza pentru cel drag. In rest,astept vacanta asta din martie…

Ne vedem la vara :wink:

:unamused:

bloodpath

:roll:

a se traduce ca lui bloodpath ii este dor de tine lailat :laughing:

De in lucru sigur nu mi-e dor.

De cantina…

incubus

De in lucru sigur nu mi-e dor.
De cantina...

adica? in ce sens?:)

Eu stiu ca imi este dor de Lepsa.. n-am mai fost de muuult acolo si de timpul cand erau multe fete ( acu hm.. 3-4 ani dar nu pe durata concursului de informatica, ci cand era concurs national de info; exceptie acu 4 ani erau intercalate )

:wink:

Incubus , sti c-ai petrecut momente memorabile din pricina cantinei…ar trebui sa-i ridici statuie … :stuck_out_tongue:

kantina rulz :stuck_out_tongue:, da pe draq :smile:

mie mi dor de atmosfera din tabara :smiley:

nici mie nu mi-e dor de cantina dar mi-e dor de focurile de tabara … brrrr, era otzar frig … noroc ca aveam Cola si ā€œapa tulbureā€ pe langa noi. :smiley:

sper sa ajung si anu asta pe la Galaciuc … spor la proiecte !

4Lailat:
Assalamu alaikum

lailat vine cumva de la Layla, Leila ?!

blackkiss cauta lailat al qadr

eu vin la Galaciuc dar singura la proiect

insotita de prietenul meu :smile:

da unde-i gasca?

ma, nu pot eu sa zic…

sorry

lailat

...
insotita de prietenul meu :smile:

... noooooo! Nu-i corect! :smiley:

M-am lamurit in legatura cu "lailat al qadr".

Salutare

Mi-e dor de toata atmosfera de la Galaciuc… De paturile pufoase si incapatoare, saturate de praf, de cremvurstii… ( yummy ) cu Salmonella, de…memoriile nonvolatile ( :imp: RRrrr… ), de sobolanii prietenosi…

Gata, sa nu fiu rau :smile: in ciuda aspectelor negative, a fost foarte frumos… Mi-e dor de focul de tabara si de cantecele care probabil le-ati invatat cu totii ( apropo… m-am indragostit rau… de chitara… )…Mi-e dor de o baie in cascada, de un Eurotrip, de peisaj si multe altele…Cei care ati mai fost probabil ati ramas cu ceva frumos din tabara, asta in masura in care puteti aprecia frumosul in contrast cu ce a fost la vedere…

Nu va mai vaitatzi atata ca nu este mancare…Aduceti-va de acasa…Anul trecut am adus de acasa conserve si chiar nu am dus lipsa de hrana. Cat despre apa calda…Noroc ca nu se spala prea multi…ca altfel n-ar ajunge :smiley:

Voua ? de ce va e dor ?

Mai sunt multe zile…Dar le putem numara deja :smile:

Teo, inca mai astept…Vad ca tot la promisiune ai ramas :stuck_out_tongue:

Salutare

ce mancare ?! ce conserve ?! Traiasca apa tulbure !!! (persoanele consumatoare stiu la ce ma refer) :laughing:

It is a matter of time, my friend…

:smiley: