Despre demo

Demo-ul trebuie sa prezinte un installer asa cum este prezentat in regulament sau poate fi doar un fisier .exe stand-alone?

De preferinta un installer, dar daca programul nu necesita fisiere aditionale (fisiere DLL, OCX etc.) pentru rulare, poate fi pus doar fisierul.EXE stand-alone.Pentru kit-uri de instalare va recomand Inno Setup. E gratuit si cel mai bun pentru ceea ce aveti nevoie.

twins

De preferinta un installer, dar daca programul nu necesita fisiere aditionale (fisiere DLL, OCX etc.) pentru rulare, poate fi pus doar fisierul.EXE stand-alone.

Pentru kit-uri de instalare va recomand Inno Setup. E gratuit si cel mai bun pentru ceea ce aveti nevoie.


Asta e o parere sau un raspuns oficial?

Pentru ca demoul nu este in acest moment obligatoriu (poate fi adus si la galaciuc), asa cum a spus twins, este o recomandare si ar fi de preferat sa fie un installer.Cu cat e mai bine facut si mai aproape de aplicatia pe care o veti prezenta cu atat ne veti ajuta mai mult.Daca vreti, este un test pentru anul viitor cand am vrea ca trimiterea demo-urilor prin site inainte de concurs sa fie obligatorie si prinsa in regulament.

Ok, mersi.@twins, mersi pentru recomandare. Pana acum foloseam InstallShield Express (venea cu Delphi 7), dar acum nu mai gasesc CD-ul asa ca tre sa folosesc altceva :sunglasses: