Diplome de la minister

M-am bucurat sa vad ca anul asta am primit diplome de la minister, cu numar de serie, cu tot dichisul :laughing:

Intrebarea adresata organizatorilor si in special domnului Onea: Pe baza acestei diplome, putem sa intram la facultate fara examen?Dupa cum stiam eu, cu un premiu 1,2 sau 3 la nationala de matematica sau de fizica sau de informatica se putea intra fara examen la Politehnica in Bucuresti (asta e faculta care ma intereseaza pe mine, Calculatoare, mai exact). E acelasi lucru valabil si pentru Infoeducatie anul acesta???Va multumesc.

Toate cele bune.

Din cate am inteles trebuie sa apara pe o lista concursul infoeducatie, alaturi de alte concursuri nationale recunoscute de minister.

Sa inteleg ca mai exista sperante? :laughing:

Universitatea te poate admite sau nu fara examen depinde de cate locuri sunt alocate olimpicilor si de regulamentul de admitere, regulile difera de la o universitate la alta.

Krueger - iti sugeres sa inveti f bine mate si fizica anul asta ;:wink:

si eu m-am bucurat tare, sa ajung la poli si sa stiu ca voi putea intra fara examen stiind ca am luat locul 2 la Infoeducatie 2005, dar nu a fost asa . Concursurile nu erau pe lista de la minister, ci numai olimpiadele .

Asa ca am dat examen ca tot romanul dornic de poli . :stuck_out_tongue:Iar pentru calculatoare … iti sugerez sa inveti bine bine bine :smile:

Bafta … E “vis” ideea ca intri pe baza de diplome de la concursuri.

Nu s-a intrat cu diploma de InfoEducatie la Poli/Unibuc pana acum.

Nu cred ca se va putea vreodata. Si pe buna dreptate… nu ar trebui admisi elevi la Poli/Unibuc/UAIC/UBB la facultati de informatica doar pe baza diplomelor InfoEducatie.discutia aceasta s-a purtat over & over

<a href=“http://fmi.unibuc.ro/forum/viewtopic.php?t=167&highlight=infoeducatie:20m0r03v]pe forum-ul FMI[/url:20m0r03v]

“salveaza-te de admiterea la facultate”

[url=http://infoeducatie.ro/forum/viewtopic.php?t=280&highlight=facultate”>“diploma nu are nici o valoare”

Pentru facultatile la care se dau examene sunt deacord dar pentru dosariada … crede-ma ca e foarte valoroasa o diploma de genu asta, multi sunt cei a caror medii nu reflecta adevarata lor valoare sau care n-au nici o tangenta cu informatica si intra in fata ta.

si asta e foarte adevarat … insa nu prea ai de unde sa stii cine are tangenta cu informatica si cine nu are …

iar dupa cum vezi … “marea dosariada” se intalneste unde nu e concurenta prea mare … asa ca cine vrea undeva sus, invata, si atat

Dupa cum ziceam… o sa ma pregatesc pentru ce-i mai rau (mate si fizica la greu). Dar asta nu inseamna ca nu pot spera la mai bine, nu? :sunglasses:

Daca te hotarasti sa dai la Politehnica la Calculatoare, pregateste-te pentru ce e mai rau (mate si fizica la greu) si in prima jumatate a facultatii.

fr33ze

...
iar dupa cum vezi ... "marea dosariada" se intalneste unde nu e concurenta prea mare
...nu lua modul de admitere ca pe un criteriu de determinare a concurentei ... unele facultati au preferat ca "filtrarea" concurentilor sa se faca in primul an universitar altele au organizat un concurs de admitere. Un plus care il aduce dosariada este viteza mare de procesare a cererilor de admitere ( e mult mai comod ) dar are un minus ... criteriile sunt bazate pe evaluarile facute de profesori din sistemul preuniversitar ... evaluari discutabile.
Krueger

Dupa cum ziceam... o sa ma pregatesc pentru ce-i mai rau (mate si fizica la greu). Dar asta nu inseamna ca nu pot spera la mai bine, nu? :sunglasses:Nu cred ca e cazul sa te cramponezi pentru intrarea la o facultate cu un examen de intrare relativ usor. Daca lucrezi cele doua culegeri (mate si fizica) poti intra lejer la calculatoare. Daca mai pui si la socoteala ca-ti place matematica, nu vad de ce-ti faci atatea griji cu intrarea la facultate.
Krueger

Dupa cum ziceam... o sa ma pregatesc pentru ce-i mai rau (mate si fizica la greu). Dar asta nu inseamna ca nu pot spera la mai bine, nu? :sunglasses:Hai ca iti dau eu reteta succesului daca vrei sa incerci Electronica si Telecomunicatii.

1. Bagi fizica cam din octombrie daca esti lenesh(ceea ce nu e o problema pt tine, ca banuiesc ca le ai(anu asta: subiecte de 25 min, nota 10). eu am inceput din oct, si am avut zile in care am facut cam 100 probleme(12 ore de munca, probleme din hristev(jegoasa culegere:|)))
2. Matematica pt tine e floare la ureche, deci asta o sar(eu am inceput inainte de bac cu vreo 2 sapt recapitularea, si deci la mate am luat 7.6 in examen).
3. Iei culegerile(de preferinta cele noi, dar la juma din probleme nu sunt raspunsurile corecte:D), si le rezolvi de la cap la coada.
4. Dupa 360 de minute in 2 ture(probabil 150 maxim la tine) iesi fericit cu doua note de 10, si gandul la o noua editie de galaciuc, la care iti scoti banii pt 1 sapt de stat la mare:)

Enjoy. It's working!

Ultima la ACC: 9.38 parca la Calculatoare. <9 la Automatica
La ETTI pe la 7.8x..
yeu1

Ultima la ACC: 9.38 parca la Calculatoare. <9 la Automaticadude, esti sigur? Eu credeam ca 9.38 pe toata automatica :flushed:

da . e 9.38 la calculatoare.

eu am intrat la calculatoare, si nu am avut programul ala criminal descris mai sus

daca inveti cate putin si iti place ce inveti e imposibil sa nu iei nota mare.

eu am luat 9.6 la fizica (si faceam prega in fiecare sapt din octombrie, cam 30-40 prob. pe saptamana in medie) . si la mate. aproape la fel . dar muult mai putin probleme . am luat 9.4 la examensi apropo . e o prostie . cu toate acele culegeri, examenul a fost mult mai usor decat ce e in culegere, insa, subiectele au fost facute cu cap, relativ usoare dar cu multe chichitze, puteai sa gresesti foarte usor …ai timp destul sa te scarpini si la calcaie, mintea sa iti fie limpede, si atat :wink:

bafta .