Doar o intrebare

am mintit…eventual vreo 2-3…in mare nu stiu cine stie ce in legatura cu webdesign-ul si cu tehnologiile implicate in dezvoltarea unui site, dar am vazut ceva ce m-a sokat :fearful:
Site neoficial B1tv
Php, mysql
Ruleaza pe P4 2000Mhz, 1.024MBRam
imi explica si mie cineva dc e nevoie de asemenea cerinte de sistem pentru un site (nici HALFLIFE II nu cred ca cere mai mult)??.. in cazul (extrem :hankey: ) in care site-ul ar ajunge online, fara un calc asa de puternic nu l-as putea vizualiza?

yo stiam ca daca ai un calc peste 700 Mhz cu o placa video decenta si ceva memorie (vreo 128) si o conexiune (cat de cat) la net poti vizualiza mai orice site. Nu e asa??

s-a mai dezbatut problema aceasta , legata de acele “cerinte de sistem”. probabil ei au incercat sa faca reclama la sistemele lor personale :smile:

Nu cred ca e vorba de vreun sistem high-end (nu multi isi permit asa ceva acasa). Daca acele cerinte nu au fost completate la plezneala, in cel mai bun caz au deschis CHIP-ul (sau alta revista de specialitate) si au reprodus reclama vreunui server de ultima generatie :laughing:

la CIA 2004, la buzau…tipu’ tot cu site-ul asta a participat.care-i faza?face video streaming or somth…adica…tv pe net …transmite online.asta-i tot.d-aia ii trebe’ banda.(la cia nu i-a mers…)

nks14

face video streaming or somth....adica...tv pe net ...transmite online.asta-i tot.d-aia ii trebe' bandaimi pare rau sa-ti spun ca "banda" nu are absolut nici o legatura cu specificatiile calculatorului. poate sa aibe el si pentium10 la 10Ghz cu 10GB RAM, daca are un modem 56.6 atunci ia tzapa.

banda = legatura la internet... "tzava"