EduBike - Educational - Buzău - Lucrari 2022 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Educational
  • Judetul: Buzău

Descriere

:star:EduBike a pornit din dorința de a ajuta tinerii în ceea ce privește educația rutieră pe cel mai la îndemână mijloc de transport pe care îl au: bicicleta.

:question:Prin ce mod încearcă aplicația să obțină asta?

Jocul este structurat pe 3 etape diferite:
:mag_right:Prima parte are rolul de a educa jucătorul în ceea ce privește echipamentele pe care ar trebui să le aibă atunci când iese cu bicicleta. Chiar dacă nu toate obiectele prezentate sunt obligatorii, prin prezența lor încurajează siguranța tinerilor în traficul rutier.
:bike:A doua parte a jocului este una 3D, care are în plan simularea unei experiențe reale a mersului pe bicicletă: existența diferitelor semne de circulație, dar și a marcajelor.
Aceasta scoate utilizatorul din monotonia părților 2D, atât prin dinamismul și culorile orașului, cât și prin oferirea senzației de implicare activă.
:books:A treia și ultima parte este una majoritar educativă, ce se manifestă sub forma unui scurt chestionar de 3 întrebări legate de practicile comune, dar și de regulile de circulație. Dacă acesta răspunde corect la cele 3 întrebări, va fi felicitat și premiat cu o stea, iar la acumularea a 5 stele, jucătorul va debloca un mod de plimbare liberă. În cazul în care acesta răspunde greșit, el este corectat după fiecare întrebare, pentru a-l ajuta să înțeleagă greșeala.

:bulb:Referitor la calitatea conținutului din aplicație, întrebările din ultima parte sunt structurate și interpretate raportat la legislația aflată în vigoare. De asemenea, anumite echipamentele incluse în prima parte a jocului sunt obligatorii, iar altele opționale. Obligativitatea acestor obiecte este impusă tot în a treia parte, prin întrebări specifice.

Jocul este disponibil pe Magazin Play, sub numele EduBike și face parte din programul de familie, facilitând accesul copiilor la aplicație.

Tehnologii

Jocul a fost asamblat prin intermediul engine-ului Unity, utilizând limbajul C#.
Modelele 3D au fost create sau editate prin intermediul programului Blender.
Obiectele UI au fost create și manipulate atât în Adobe Photoshop, cât și Illustrator.
Totalitatea sunetelor și a muzicii nu îmi aparține, iar creatorii acestora sunt creditați în secțiunea “Credite” din meniu, alături de creatorii celorlalte asset-uri utilizate (conform licențelor).

Cerinte sistem

Jocul poate rula pe orice dispozitiv ce rulează o versiune android mai mare de 5.0.

Realizatori

Vladut Andrei Chintoiu

  • Scoala: Liceul Teoretic “Ștefan cel Mare” Râmnicu Sărat
  • Clasa: 11
  • Judet: Buzău
  • Oras: Râmnicu Sărat

Screenshots