Educational Impact - Educational - Maramureș - Lucrari 2017 Nationala

Informatii generale

Descriere

  Educational Impact este un soft educațional destinat elevilor de toate vârstele, cu scopul de a le ușura experiența școlară printr-o multitudine de materiale potrivite studiului.
  Această aplicație a fost creată cu scopul de a-i scăpa pe profesori de anumite griji care vin atunci când oferă elevilor subiecte de studiu în timpul orelor de curs.
  Până în momentul de fată softul are diferite funcții si unelte care încurajează învatarea a lucruri noi dar și repetarea materiei din trecut. Exemple : Formule și Teorie utilă, Tabel Periodic interactiv, Functie de învatare a limbii engleze, etc.
  Țelul final este ca elevii să aibă accesul la orice informație sau unealtă au nevoie, toate puse la dispoziția lor fără a fi nevoiți să navigheze pe internet, pentru a elimina toate riscurile sau distragerile care vin odată cu acest proces.

Tehnologii

Softul a fost creat cu ajutorul aplicației Windows Forms oferită de Microsoft prin pachetul Visual Studio.
Limbajul de programare folosit la creerea codului sursă este C Sharp (sau C#) , un limbaj orientat pe obiecte conceput de Microsoft la sfarșitul anilor 90, fiind un derivat C++ și un direct competitor pentru Java.
Navigarea prin aplicație este ușurata de pagina principala, care ofera utilizatorului informațiile necesare înainte de a începe și meniul principal, care prin buna sa structurare face accesarea funcțiilor foarte ușoară și rapidă.

Cerinte sistem

Sistem de operare : Microsoft Windows 7/8/8.1/10
Rezoluție minimă display : 1024 x 768

Realizatori

Nelu Maciuca

  • Scoala: Colegiul National “Dragos Voda”
  • Clasa: 11
  • Judet: Maramureș
  • Oras: Vadu Izei

Screenshots