EduVision - Educational - Ilfov București - Lucrari 2022 Nationala

Informatii generale

Descriere

Ce este EduVision?

EduVision este un proiect care poate fi folosit de orice elev pentru a genera orare de învățare personalizate, cu rolul de a se îmbunătăți la materiile alese. EduVision nu numai că generează orarele elevilor, ci le permite să pună întrebări celorlalți membri înregistrați acolo unde nu se descurcă. Elevii sunt testați pentru a putea completa orele de învățare, iar dacă rezultatul este favorabil, aceștia vor fi recompensați cu puncte. Punctele pot fi folosite pentru a cumpăra diferite produse vizuale. De asemenea, există un sistem de recompense pe ranguri, care le atribuie elevilor un nivel în funcție de maximul de puncte pe care l-au dobândit.

Cum sunt orarele personalizate?

Orele sunt personalizate pe baza rezultatelor de la testul inițial. Aceste rezultate dictează frecvența fiecărei materii pe perioada aleasă, durata orelor, numărul de ore pe saptămană, și modul în care sunt distribuite pe perioada aleasă. Elevul poate marca anumite ore ca fiind ‘Importante’, pentru a le putea adresa mai multă atenție.

Site-ul poate fi vizitat la adresa: https://eduvision2022.github.io/

Tehnologii

EduVision este realiat în ReactJS si TypeScript pentru interfață, Mantine pentru design, Redux pentru stocarea locală a datelor, FireBase pentru baza de date si Google API pentru autentificare. Dupa logare, utilizatorul va rămâne logat până la delogarea manuală, chiar și dacă pagina este reîncărcată, datorită utilizării funcțiilor din FirebaseSDK. Site-ul are un timp de răspuns scăzut, și server-ul pe care este hostat nu este solicitat deoarece request-urile și response-urile sunt optimizate astel încât acestea să fie cât mai rare și scurte.

Cerinte sistem

Sistem de operare: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sau mai recent. Procesor: Intel Pentium 4 sau mai recent. RAM: 4 GB (recomandat)

Realizatori

Andrei Stan

  • Scoala: Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu
  • Clasa: 10
  • Judet: Ilfov
  • Oras: Ciorogarla

Serban Toader

  • Scoala: Liceul Teoretic “Tudor Vladimirescu”
  • Clasa: 10
  • Judet: București
  • Oras: Bucuresti

Screenshots