Efectele Jocurilor Video - Multimedia - București - Lucrari 2023 Nationala

Informatii generale

Descriere

În videoclipul atașat sunt prezentate efectele jocurilor video ce pot fi atât pozitive, cât și negative. Scopul meu este să înțeleagă toată lumea că petrecând timp în fața ecranelor jucându-ne poate fi util, însă și periculos. Pentru orice trebuie să existe și o măsură, de aceea pentru a nu deveni dependenți, ar fi indicat să respectăm un anumit timp dedicat acestei activități. Pentru a justifica efectele pozitive, am realizat și un scurtmetraj în care la ora susținută de un professor de istorie prin intermediul aplicației Zoom, un elev răspunde corect folosindu-și cunoștințele dobândite prin jocurile video.

Am petrecut aproximativ 20 ore pentru a edita videoclipul, reprezentând unul dintre cele mai complexe proiecte pe care le-am editat vreodată.

Proiectul a fost realizat în totalitate de Stan Eduard.

Tehnologii

Microfon: Iphone 11, Logitech G432;
Software: Adobe After Effects 2019, Adobe Photoshop 2019, Adobe Audion 2019, Adobe Premiere Pro 2019;

Am început prin a mă filma acasă, cu un green screen în spatele meu. Am utilizat un Iphone 11, atât pentru video, cât și pentru audio. După ce am terminat scenele, am editat cu programul Adobe After Effects 2019 într-o rezoluție de 3840 x 2160, respectiv 4K. Au fost aplicate efecte de tranziție, rotații, scale-uri, transparență, camera shake, ajustări de poziție și ilustrații. Pozele și fundalurile utilizate nu sunt creația mea, întrutotul, fiind imagini descărcate prin intermediul internetului, mai apoi modificate prin Adobe Photoshop 2019 de către mine. Am aplicat la poze diverse texturi, corecții de culoare și margini. La mijlocul filmului, atunci când am adăugat scurtmetrajul, am modificat vocea profesorului de istorie, în Adobe Audition 2019 aplicându-i alte semitoane de pitch. În final, pentru a exporta produsul final am utilizat Adobe Premiere Pro 2019.

Cerinte sistem

• acces la internet
• sistem capabil de a rula videoclipuri de tip mp4 la rezoluție 4K (3840 x 2160; 60 fps)
• sistem de operare actualizat (Windows 7, Windows 10, Windows 11 etc.)
• sistem audio (boxe)

Realizatori

Eduard-Sorin Stan

  • Scoala: Colegiul Național “Grigore Moisil”
  • Clasa: 9
  • Judet: București
  • Oras: București

Screenshots