Enciclopedie Virtuala - Soft Educational - Bucuresti - 2012 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Educational
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

“Enciclopedie virtuala” este un proiect realizat utilizand Flash Professional 8 ca program de baza, precum si o multitudine de alte softuri care au ajutat la implementarea acestuia. Softul educational creat vine in sprijinul tuturor profesorilor si elevilor din orice ciclu de invatamant si pentru orice materie din curicula scolara cat si extra scolara simplificand astfel atat modul de predare cat si de perceptie al elevilor, deoarece are o interfata accesibila, placuta si intuitiva. Design-ul face ca acest soft sa poata fi tratat ca un joc, dar la sfarsit cunostintele dobandite sa poata fi reliefate cu ajutorul diferitelor etape de testare si in acelasi timp impartirea logica a subiectelor tratate sa poata pune bazele unei culturi generale vaste.

Tehnologii

Softul principal utilizat este Adobe Flash Professional 8, iar pentru editare foto, video cat si audio s- au folosit sofuri precum: PhotoShop, PhotoScape, Paint Shop Pro, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Windows Movie Maker, 3D Sound Recorder.

Cerinte sistem

Soft-ul a fost conceput pentru a utiliza cerinte minime de sistem incepand de la Windows Xp, Vista, 7, 8 (chiar si alte sisteme de operare care suporta Flash Player minim 8 - pentru a se putea utiliza la parametrii optimi), softul putand fi vizualizat atat intr-un browser modern (Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera), cat si direct utilizand un flash player. Spatiul rezervat pe suportul de pe care va rula (hard, memory stick, cd, dvd) pentru soft este de minim 100 mb si poate creste in functie de dezvolatarea proiectului. (Pentru o rulare proprice computerul trebuie sa fie dotat cu o placa video modesta de 512 Mb, 1Gb ram, procesor 1,2 GHz).

Realizatori

Arghir Denis-Catalin

  • Scoala: Liceul Teoretic Dante Alighieri
  • Clasa: XI B
  • Judet: Bucuresti

Screenshots