Europa Mea - Multimedia - Timiș - Lucrari 2023 Nationala

Informatii generale

Descriere

Bun venit în fascinanta mea aventură prin Timișoara - bijuteria ascunsă a României! În acest captivant videoclip intitulat “Europa mea”, te invit să pătrunzi în inima acestui oraș plin de istorie, cultură și frumusețe arhitecturală, să descoperi locurile sale iconice și să afli părerea oamenilor despre această destinație remarcabilă.

Timișoara își întâmpină vizitatorii cu o combinație inedită de arhitectură istorică și modernă. Străzile sale înguste și pline de farmec te vor purta într-o călătorie prin timp, dezvăluind clădiri spectaculoase, piețe animate și grădini pline de verdeață și flori. În timpul acestui videoclip, vom explora cele mai iconice locuri din Timișoara, cum ar fi Piața Victoriei, înconjurată de impresionanta Catedrală Mitropolitană și Teatrul Național, Piața Unirii, unde se află Monumentul Sănătății și Primăria, precum și Parcul Central, un refugiu liniștit în mijlocul orașului.

Dar povestea orașului nu poate fi completă fără oamenii săi. Voi lua interviuri cu localnici și vizitatori pentru a afla părerea lor despre Timișoara. Te vei bucura de poveștile personale ale acestor oameni și vei descoperi ce îi atrage în mod special în acest oraș - fie că sunt atrase de atmosfera culturală vibrantă, de patrimoniul istoric sau de ospitalitatea timișorenilor. Vei avea ocazia să te inspiri de la pasiunea și iubirea lor pentru tradițiile autentice și pentru arta care își găsește expresia în diverse festivaluri, expoziții și spectacole organizate în Timișoara.

Pe parcursul videoclipului, vei fi martorul evenimentelor culturale și artistice care animă orașul. Festivalurile de muzică, teatru și artă populează agenda culturală a Timișoarei și aduc un val de energie și creativitate în inima orașului. Vei avea ocazia să simțiți pulsul vibrant al acestor evenimente și să îți îmbogățești sufletul cu experiențe unice.

“Europa mea” este un videoclip captivant și inspirațional, menit să-ți ofere o perspectivă completă asupra acestui oraș extraordinar și a oamenilor care îl fac atât de special.

Tehnologii

Software :

Adobe Premiere Pro

CapCut

Adobe Podcast

SpeechAI

Hardware:

Samsung S20 FE 5G

Huawei P40 Lite

Trepied Manfrotto

Montura Piept

Nikon DSLR

Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy S7

Cerinte sistem

Linux / Windows / Mac OS / Android / ios / ipados

Realizatori

Casian-George Oprea

  • Scoala: Liceul Teoretic “Jean Louis Calderon”
  • Clasa: 10
  • Judet: Timiș
  • Oras: Timisoara

Daniel Hnatiuc

  • Scoala: Liceul Jean Louis Calderon
  • Clasa: 10
  • Judet: Timiș
  • Oras: Giroc

Screenshots