Examinare

vreau sa stiu si eu cum va fi examinarea.


:question:


Va trebui sa sustin un discurs si concomitent sa arat comisiei cum merge programul sau predau documentatia si comisia isi da seama cum merge sau pur si simplu arat programul comisiei?Ca sa stiu daca sa ma pregatesc cu un discurs sau nu.

Hai sa vedem ce scrie in regulament:


ART.10. Prezentarea lucrarilor în concurs se va face pe calculatoare PC tip IBM


ART.13. Prezentarea aplicatiei nu trebuie sa depaseasca 15 minute excluzând timpul de instalare.


Tu cum interpretezi cele de mai sus?Anyway, da, se face o prezentare a aplicatiei in fata comisiei, cu un calculator in fatza pe care exemplifici ceea ce zici tu pe acolo (daca vrei).

Dar mai este o problema delicata, cel putin pentru mine. Daca vin cu un software… din doua bucati, din care una este pentru PC, iar cealalta pentru un PIC, trebuie neaparat sa vin cu sursele de la ambele chestii? Ca la cat m-am stressat pentru PIC, cu toate ca ideea de baza este tot aceeasi ca si la PC, iar modul de lucru este identic, chiar nu vreau sa prezint sursele alea… oricum nu se intelege mare branza, fiind o parte scris in limbaj de ansamblare (specific modelului utilizat), iar cealalta parte fiind in P2C, un fel de Pascal pentru PIC-uri… Pentru ca… cel putin cu problema copyright-ului inca nu sunt sigur ca nu pot fi <scapari>… iar pentru asta m-am chinuit ceva, mai ales ca nu aveam de unde sa iau mare branza…


De asemenea, pot sa sar peste faza cu schemele utilizate pentru montaje, acestea fiind in mare parte preluate de pe Net si modificate?

Daca tu crezi ca poti convinge comisia ca le-ai facut tu, fara sa aduci surse…Think for yourself. Este numai si numai problema ta cat de mult din proiect aduci si prezinti, si cum iti faci prezentarea, ce arati si ce nu.Vad ca si tu ai aceasta problema complet artificiala a copyright-ului. Vinzi undeva produsul asta al tau? Nu e oare doar o moda, hai sa ma dau si eu mare ca uite ce am facut si e al meu si nu vreau sa il dau…