Extaziuss Community - Web - Hunedoara - 2010 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Hunedoara

Descriere

Comunitatea Extaziuss este un proiect pormit in urma cu 1 an. Acesta consta in o comunitate de gaming romaneasca , online. In aceasta userii au posibilitatea de a inchiria servere de gaming, pot socializa(blog si galerie tip hi5) dar si sa acceseze in mod gratuit jocuri in browser. De asemenea comunitatea noastra pune la dispozitia utilizatorilor resurse, configuratii si suport tehnic atat pentru servere cat si pentru clientul de joc. Te pricepi la movie making sau la photoshop ? Extaziuss are si echipe dedicate pentru asa ceva !

Tehnologii

Platforma comunitatii Extaziuss se bazeaza pe scripturile invision (detinute in mod LEGAL cu LICENTA). Ca modificari aduse acestora reprezinta paginile de pe site scrise de la 0 in html, modificarile temelor html,css,photoshop.

Cerinte sistem

Pentru vizionare este necesar un calculator cu o conectiune la internet si flash instalat (se recomanda windows xp sp 2+ , google chrome).

Cerinte instalare demo ipb :

PHP 5.1.0+( cu GD2, SPL, DOM XML)
MySQL 4.1+

Realizatori

Ciurez Liviu-Alexandru

  • Scoala: Colegiul National “Decebal” Deva
  • Clasa: a XI a
  • Judet: Hunedoara

Screenshots

Deci care este aportul tau la site ? Tema modificata in html cu css ? Ca tot situl este un csm si nu stiu daca se puncteaza scripturile deja facute. Ok nu zic ca trebuie sa reinventezi roata, dar trebuie sa aduci si tu un aport mai mare decat roata. O tema nu inseamna asa ceva

Sincer nu stiu ce sa zic … tu ai facut doar un design care sincer sa fiu nu imi place … adica nu ma atrage sa continui sa navighez in continuare pe site-ul comunitatii tale … si nu stiu sigur daca designul e facut de tine … cum ai trecut cu proiectul de etapa judeteana … ca la noi nu aveam voie cu cms-uri … ? multi au fost respinsi din cauza asta si aveau designuri mult mai atragatoare si chiar lucrate de ei

Eu nu am zis in nume de rau. Eu mi(am exprimat parerea ca un fost membru si un viitor membru al juriului, nu ca si un concurent. E normal sa vreau sa jurizez lucari cat mai bune si ai timp pana la galaciuc sa faci propiu tau site in PHP. Am participat si eu multi ani la web inainte sa trec la soft. Si cu o lucrare care am participat 2 ani, am fost depuncatat pt ca sursele scrise de mine cu 1 an in urma, nu au fost modificate. Extrapoland, daca nu avem ceva scris de tine nu o sa putem sa te puncta. Si stai linistiti ca la WEB is peste 80 de lucrari in medie pe an.

Ciurez Alex


M-am uitat la lucrarile din anii trecuti. Foarte putine sunt siteuri in php si si mai putine sunt scrise.Serios? mai uita-te :wink: have fun oricum.

Salut,

pai din cate vad pana acum sunt 2 lucrari inscrise la web. Dintre care a mea si un wordpress. Eu am folosit un forum si de la el am dezvoltat aceasta comunitate. Ok php-ul de la forum (community.extaziuss.ro) nu este scris de mine iar temele sunt modificate de mine( modificari html, corecturi buguri css etc.) . Paginile siteului ( /about si /oferta) au fost scrise de mine de la 0 in html (temele le preia automat din subdomeniul community). Scripturile pe care le-am folosit nu mi-au oferit produsul finit, ele mi-au permis sa creez ceea ce am creeat.

Proiectul in sine este reprezentat de Comunitate nu doar de forum/site. Am dezvoltat din nimic un site cu 7000+ vizitatori pe zi si o gramada de servere.

P.S. Daca nu va place tema o puteti schimba. Mergeti in josul fiecarei pagini iar in partea staga puteti alege tema.

Nici eu nu am spus in nume de rau. Cu aceasta lucrare am trecut de faza judeteana, cu ea voi participa. Te contrazic, nu am timp sa scriu alta din cauza problemelor de sanatate. Eu vreau sa particip la galaciuc nu ca sa castig ci sa cunosc lume noua, sa intru in contact cu altii din acest domeniu. Daca voi fi punctat sau nu ramane la decizia juriului.

M-am uitat la lucrarile din anii trecuti. Foarte putine sunt siteuri in php si si mai putine sunt scrise.