Facultate

La anu o sa vina si pentru mine perioada aia nasoala cand o sa ma gandesc cum pot intra la facultate, unde, cat efort trebuie sa depun, etc…Intrebarea (intrebarile) mea pentru organizatori ar fi:

In ce masura se poate intra la facultate cu un premiu la InfoEducatie? Cu ce premiu? Doar daca il iei in clasele 11-12?Multumesc.

Krueger

La anu o sa vina si pentru mine perioada aia nasoala cand o sa ma gandesc cum pot intra la facultate, unde, cat efort trebuie sa depun, etc...

Intrebarea (intrebarile) mea pentru organizatori ar fi:
In ce masura se poate intra la facultate cu un premiu la InfoEducatie? Cu ce premiu? Doar daca il iei in clasele 11-12?

Multumesc.


Exista facultati care admit premiile InfoEducatie ca si criteriu de admitere: Timisoara, Sibiu....si poate si altele
Cu ce premiu? Nu stiu, dar cred ca oricare PREMIU!

La ce facultate esti interesat sa intri?

bucurestiul nu accepta, sau ma rog, centrele universitare mai importante .

din nefericire :disappointed:

bafta la anu

Nici in Cluj-Napoca nu se accepta diplomele … pacat.

sanse cred ca ai doar unde sunt concursuri de dosare: iti poate echivala o medie cu 10

Ghinion… eu vreau sa dau la Bucuresti, la Calculatoare…deci se pare ca trebuie sa invat :laughing: Nasol, dar asta e…Cand spui de echivalarea mediei, te referi probabil la media de la info, nu? Am auzit si eu de asta, dar nu ma prea ajuta pentru ca tind sa am zece la info.Multumesc pentru informatii.

Krueger

Ghinion... eu vreau sa dau la Bucuresti, la Calculatoare...Esti sigur? :smile:
BlackKiss

Nici in Cluj-Napoca nu se accepta diplomele ... pacat.


La ISE, cibernetica sau informatica economica, nu stiu cum se numeste, se intra :smile:

mergi tu acolo … eu m-am inscris la info la babes … is la taxa dar nu mi se pare o suma enorma.

Faptul ca am primit diplome de la minister a schimbat in vreun fel datele din problema asta? Eu inca mai sper… :unamused:

Krueger

Faptul ca am primit diplome de la minister a schimbat in vreun fel datele din problema asta? Eu inca mai sper... :unamused:Deocamdata, nu.

Naspa. :sunglasses:

Krueger

Naspa. :sunglasses:dude. te stresezi degeaba. cand o sa intrii in sala de examen o sa ai un shoc: vecinul din stanga o sa te intrebe cat face x^2 derivat ca a uitat, si cel din dreapta o sa te roage sa ii arati si lui raspunsurile la ceva grile(dooh, cum de m-a rugat asa ceva nu pot sa imi dau seama), ca sa ia si el o nota de 5 sa nu se faca de kko. Calm, ca intrii sigur!

Revin si eu cu aceasi dilema…
La UAIC (Universitatea Alexandru Ioan Cuza) din Iasi, diploma de la InfoEducatie are vro valoare ?

Nu are.

Cel mai bine trimiti un mail la secretariatul universitatii respective, ei sunt cei mai in masura sa iti spuna daca are valoare sau nu.

Eu am intrat anul asta la Universitatea de Vest din Timisoara, sectia de Info si mi-au luat in considerare diploma cu locul 1 de la InfoEducatie 2008 (am mai trimis si cateva diplome de pe la OJI): m-au admis ca avand 10 la BAC la toate materiile (formula mediei de admitere cerea medie generala mare la BAC si nota mare la Info la BAC)… acestea avand 50% valoare in media de admitere, a contat destul de mult :smiley:

angel

Revin si eu cu aceasi dilema...
La UAIC (Universitatea Alexandru Ioan Cuza) din Iasi, diploma de la InfoEducatie are vro valoare ?Din regulament:
Pentru olimpici:
Pot fi înscrişi fără admitere:

* Olimpicii ( din lista MECT) la disciplinele :
o Informatică,
o Matematică,
o Fizică,
o Chimie, conform metodologiei de admitere.
* Participanţii la Olimpiada Naţională (faza finală) sau Concursuri Internationale: absolvenţii de liceu care au participat la Olimpiada Naţională de Informatică, Matematică, Fizică sau Chimie în clasa a XI-a sau a XII-a, pot cere înlocuirea uneia dintre mediile luate în considerare la admitere, cu nota 10.


Deci "teoretic" merge si cu diploma de la InfoEdu. Avand in vedere ca ai castigat un premiu in ultimii 2 ani de scoala (cls11-12) intrii cu 10. Pentru a fi "sigur" ia-ti dploma, si dute la decanat. El iti va zice sigur. Mai bine mergi in persoana decat cu un e-mail, ca asa se pot "scuza" mai apoi, ca n-au fost atenti, etc

infoeducatie nu e nici olimpiada nationala, nici concurs international. deci “teoretic” nu merge si cu diploma de la infoedu. acum un an nu a avut nicio valoare.

In acest an la admiterea la Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi s-au luat in consideratie rezultatele obtinute la InfoEducatie. S-a echivalat una dintre componentele punctajului de admitere cu nota 10 pentru cei care au fost premianti la concursul InfoEducatie.

Precizez ca aceasta este o informatie oficiala.

Mult succes pe mai departe!