Father and Son: A Lego Star Wars Story - Multimedia - Prahova - Lucrari 2019 Nationala

Informatii generale

Descriere

Vezi eforturile depuse de Luke Skywalker pentru a-și aduce tatăl înapoi la lumină, în timp ce Împăratul Palpatine încearcă să își găsească un nou ucenic care să îl înlocuiască pe Darth Vader.
Acest scurt metraj transcrie anumite scene din filmele Star Wars pentru a reexpune o poveste din serie: răscumpărarea de către fiul său a celui mai rău om din galaxie, acest fapt arătând că în fiecare dintre noi există o urmă de speranță chiar și în cele mai întunecate momente. De asemenea, scurtmetrajul urmărește să recreeze în versiunea Lego aceste scene utilizând tehnica stop-motion și efecte speciale.
Acesta este link-ul catre documentatie: https://drive.google.com/open?id=1_s9daTk0hghtF-Bxwtpj4yrb0V8CxOa-

Tehnologii

Scurtmetrajul este realizat în mare parte cu ajutorul tehnicii stop-motion ce presupune ca un obiect să fie mutat cu pași mici, între cadre fotografiate individual, creând iluzia de mișcare atunci când o serie de imagini sunt rulate ca și o secvență continuă. Fiecare secundă este alcătuită din 12 cadre (fotografii). De asemenea sunt folosite efecte speciale.

Cerinte sistem

Aici sunt cerintele programului de editare video Vegas Pro, intrucat are cele mai mari cerinte de sistem dintre toate aplicatiile folosite pentru realizarea filmului:
Sistem de operare: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) sau Windows 10 (64-bit)
Procesor: procesor 2.5 GHz 4-nuclee (3 Ghz si 8 nuclee recomandate pentru 4K)
RAM: 8 GB RAM minim (16 GB recomandat; 32 GB recomandat pentru 4K)
Placa video: NVIDIA®: Pentru randare hardware (NVEnc), seria GeForce 9XX sau mai mult cu 4 GB; AMD/ATI®: Radeon cu 4 GB si VCE 3.0 sau mai mult (seria Radeon Pro cu 8 GB pentru HDR si proiecte 32 bit) sau seria Intel®: GPU HD Graphics 530 sau mai mult
Altele: Microsoft .NET Framework 4.0 SP1

Realizatori

Victor Asanache

  • Scoala: Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza”, Ploiesti
  • Clasa: 11
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiesti

Screenshots