FEEDBACK web

Ce parere aveti legat de modul in care s-a desfasurat jurizarea la sectiunea WEB a concursului? Acesta este un aspect care ne-ar interesa pe toti cei din comisia de jurizare de la aceasta sectiune, iar threadul de fata va da o sansa discutiilor care pe moment nu au putut avea loc, si va explica probabil unele decizii de jurizare, acolo unde este cazul.

Printre hotararile pe care cei din juriul de la web le-am luat in timpul jurizarii, se numara si redactarea unui document cu recomandari si best practices care sa fie pus undeva pe site-ul InfoEducatie, si care sa fie folosit ca punct de pornire pentru toti cei care vor sa participe la editiile urmatoare ale concursului. Speram sa-l avem online cat mai curand posibil.

Pana atunci, asteptam feedback-ul vostru.

Eu zic ca nu au fost probleme in jurizare. Totul a decurs foarte bine. Comisia a pus destule intrebari dar a dat si destule sfaturi pentru viitor.
Tema pentru open a fost foarte interesanta si a putut fi abordata din multe puncte de vedere ca atare fiecare a creat cu totul altceva…

Sa fie cum a fost anul asta in fiecare an si InfoEducatia o sa creasca si mai mult…

Juriul a dat sfaturi multe si utile, pacat ca unii nu au stiut sa primeasca aceste sfaturi.