Fenomene - Web - Arges - 2008 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Arges

Descriere

Website-ul Fenomene reprezintă o încercare de găsire a răspunsurilor pentru fenomene inexplicabile - apariţii stranii, întamplări incredibile, fenomene fizice anormale şi conspiraţii în istorie care uluiesc, fiind dezbătute şi analizate. Răspunsuri la întrebări precum:Există fantome ?,Există viaţă şi pe alte planete ?sunt dezbătute pe larg prin intermediul unui Forum. Articolele sau ştirile mai vechi sunt păstrate într-o Arhivă.Iar pozele sau imaginile video vă stau la dispoziţie într-o Galerie dinamică.Informaţiile prezentate pe acest website, cu siguranţă vă vor schimba părerea despre lumea vizibilă, cat şi despre cea invizibilă.

Tehnologii

Adobe Dreamweaver,Photoshop,Fireworks,HTML,PHP,Nusphere

Cerinte sistem

IE v.6+, Mozilla Firefox v.1.2+, Adobe Flash Player v.7+

Realizatori

Gavriloaie Stefan

  • Scoala: Liceul Teoretic “Ion Barbu” Pitesti
  • Clasa: XII B
  • Judet: Arges

Screenshots

ZDS tu esti tata? :laughing: :laughing: :laughing:

Sa nu ne faci vrajitorii mah :laughing: .

lol :laughing: … e un fel de spellsandmagic.com :laughing: :laughing: :laughing:

nu este un fel de spellsandmagic.com, ci o realitate prin dovezi stiintifice, chiar daca Stiinta nu explica totul, apelezi la Religie, asa ca intre ele mereu o sa existe o legatura, si in orice caz un raspuns o sa fie gasit.
Nu am gasit un site cu asa detalii,in limba romana, un loc unde sa fie explicate si dezbatute asemenea fenomene…asa ca, m.am gandit sa fie creat unul. *parerea mea
Subiecte precum Aurelia(Terra 2) nu am gasit cautand cu, GOOGLE in limba romana. Poate ca unii telespectatori care au urmarit National Geographic au fost interesati de acest subiect si au cautat: planeta aurelia-> nimic in romana.
Precum este trecut in descriere:încercare de găsire a răspunsurilor

Nu stiu cat de bun e continutul (recunosc nu l-am citit) dar design-ul site-ului nu e chiar cel mai bun. Pare compus din mai multe parti care nu au legatura una cu alta. Prea mult culori, prea multe stiluri etc. etc.

Un redesign cred ca ar fi o idee buna