Film Distribution Manager - Soft - Vaslui - 2009 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Vaslui

Descriere

Film Distribution Manager este un soft destinat managementului mai bun al datelor distribuitorilor de filme. Realizat cu diferite trepte de acces pentru user, acesta poate fi utilizat de catre diferite compartimente ale companiilor de distributie de filme. FDM genereaza rapoarte si facturi in fisiere de tip Excel(Office 2003 sau Office 2007) si permite utilizatorului gestionarea rapoartelor cerute oferind functii cum ar fi fax, mail si printare.

Tehnologii

.net Framework 3.5, Visual Studio 2008, MySQL

Cerinte sistem

procesor 400 MHz Pentium, 128MB RAM, 30 mb spatiu liber pe disc, .net Framework 3.5, MySQL

Realizatori

Neculai Stefan

  • Scoala: Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad
  • Clasa: XII
  • Judet: Vaslui

Screenshots


Ce ai folosit sa generezi fisierele .XLS? Merge sa generez si fisiere in format OpenXML?

Nu am incercat OPENXML, dar banuiesc ca merge. Folosesc componentele Office din framework. :smile:

PS: Pot sa salvez in toate formatele care stie Office EXCEL sa salveze.

St3faN

Nu am incercat OPENXML, dar banuiesc ca merge. Folosesc componentele Office din framework. :smile:

PS: Pot sa salvez in toate formatele care stie Office EXCEL sa salveze.


ODBC sau COM?

COM. :smile:

Super, arata profesionist.
Multa bafta cu el! :smile:

Aliniuz

Super, arata profesionist.
Multa bafta cu el! :smile:


scuza-ma... dar totusi CE arata acolo profesionist?:)) ca inca n-am vazut din "inside" nimic... si meniu de inceput poate sa ma dea pe jos daca inauntru nu e nimic fain:-"

PS: ce zici stefane... mai pui ceva screenuri?:D

Nu arata rau pagina.

timotei21
Aliniuz

Super, arata profesionist.
Multa bafta cu el! :smile:


scuza-ma… dar totusi CE arata acolo profesionist?:)) ca inca n-am vazut din “inside” nimic… si meniu de inceput poate sa ma dea pe jos daca inauntru nu e nimic fain:-"

PS: ce zici stefane… mai pui ceva screenuri?:smiley:

Login Page-ul, cu sigla aia de sus si fonturile folosite mi se pare ca arata oarecum profesionist.
St3faN

FDM are actualmente o interfata inca din versiunea 1.0, care intentionez sa o schimb. Din cauza faptului ca sunt prins cu Bacalaureatul si Admiterea nu am avut timp sa o termin pe cea nou, insa pot sa arat un Preview la ea.
Noua interfata se doreste a fi: aerisita, intuitiva si practica. :smiley:

http://files.getdropbox.com/u/79022/print5_copy.png

Astept pareri.

PS: nu este interfata finala. Vor mai fi cu siguranta retusuri si modificari ulterioare.


Aha... mie mi se pare o copie a iTunes... (kidding) - e fain.

Btw, bafrta si tie la bac, inca 2 si gata :X

Ti se pare pentru ca sunt itemii din listview unul albastru unu alb… dar nu e copie dupa iTunes :wink:. Asta e doar o pagina din aplicatie care uite ca intamplator sau nu seamna cu iTunes.

arata mult mai bine designu asta…imi place.Seamana mult cu aplcatiile de pe mac

Exista o optiune de Film Preview in softul tau ?

As dori daca se poate sa prezint de pe laptopul meu , intrucat am nevoie si de un server de MySql si mi-e mai usor sa vin cu toate setarile gata facute.

Daca este neaparat nevoie sa prezint de pe un calculator de acolo, as dori Windows Vista sau Windows 7 ca sistem de operare.

Astept un raspuns din partea cuiva din comisia de la Soft. Multumesc. :smile:

Cu server-ul de MySQL nu este problema. Au fost si anii trecuti proiecte la Soft care aveau nevoie de server de MySQL. Doar sa zici daca iti trebuie o versiune sau anumiti parametrii de configurare specifici.

Legat de sistemul de operare: Este necesar Vista sau Windows 7 pentru vreo functionalitate a programului?

St3faN

As dori daca se poate sa prezint de pe laptopul meu , intrucat am nevoie si de un server de MySql si mi-e mai usor sa vin cu toate setarile gata facute.

Daca este neaparat nevoie sa prezint de pe un calculator de acolo, as dori Windows Vista sau Windows 7 ca sistem de operare.

Astept un raspuns din partea cuiva din comisia de la Soft. Multumesc. :smile:Ca si principiu, am prefera sa demonstrezi functionarea proiectului tau de pe computerul de la concurs. Te vom ruga sa incerci tot posibilul ca asta sa se intample. Facem asta din doua motive:
a) sa nu existe discutii ulterior de genu' "de ce l-au lasat pe X cu laptop si nu pe Y" sau respectiv "daca as fi avut laptopul lui X, mi-ar fi iesit mai bine prezentarea etc"; este un concurs de software, hardware-ul se considera numitorul comun
b) printre criteriile jurizare se gaseste si "scalabilitatea" - atat in sens de compatibilitate cu cat mai multe configuratii OS/hardware, cat si faptul ca " Tehnologia folosita trebuie sa fie justificata in contextul aplicatiei. "

Apreciem interfata cu un aspect grafic foarte placut, apreciem eforturile tale de a mula implementarea pe dorintele clientului tau (si pe monitorul lui de 22" :stuck_out_tongue: ).

Long story short: in caz de forta majora, vei putea prezenta de pe laptop, dar asta poate fi o bila neagra reflectata in evaluarea unuia sau mai multor membrii ai comisiei.

Pana la urma - it's your choice.

Pentru MySql iti recomand daca chiar vrei, sa folosesti ceva de pe “net”. Eventual fa tu un silent install de MySql cu configurarile necesare(batch sql).

Sau oricum, vad ca foloseti WPF =microsoft=SQL Server, sau MS Access

@timotei21: Nu folosesc SQL Server de la MS si nici MS Access.

@Krueger: Ok. Am inteles. Cel mai probabil va functiona fara probleme, doar ca vreau neaparat Windows Vista. Stiu ca anul trecut calculatoarele aveau si Vista instalat.

Conexiunea o setez din aplicatie(server name, port, username, password, baza de date) deci nu e nevoie de configurari speciale. Voi avea nevoie doar sa am baza de date pe server. Eu am folosit MySql 5.

Exista probleme de design pe Windows Xp. Nu am avut ocazia sa il testez decat pe Windows 7, dar cred ca nu vor fi probleme nici pe Windows Vista.
Aplicatia a fost creata o firma care o foloseste pe monitoare de >22". As vrea de asemenea sa prezint de pe rezolutia 1680x1050. :smile:


Si un printscreen ceva mai recent: aici.