Filtru parental - Soft - Maramures - 2011 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Maramures

Descriere

Aceasta aplicatie a fost construita in scopul utilizarii de catre parinti si/sau administratori de retea pentru a “taia accesul” utilizatorilor (user) la anumite site-uri, aplicatii. Un utilizator (adminul sistemului de operare) dupa ce a creat cont pentru aceasta aplicatie poate stabilii un “filtru”, construind o lista cu cuvinte pentru a bloca accesul celorlati utilizatori ai calculatorului (user) la anumite aplicatii si site-uri asa cum am spus si mai sus. De asemenea putem bloca accesul la Internet (sau alte aplicatii) intre anumite intervale de timp. Administratorul poate crea cu usurinta utilizatori (user), poate aloca ip-uri statiilor unui laborator, poate “fotografia” un anumit proces (aplicatie) la care un utilizator normal nu are acces. In plus, administratorul/parintele este notificat de accesarile nedorite prin e-mail.

Tehnologii

Microsoft Visual Basic 2010, Php&MySql

Cerinte sistem

Intel Pentium 4 (sau echivalent), 1.6 Ghz, 512 Mb Ram, 100 Mb liberi pe Hdd, Microsoft Windows Xp Sp1

Realizatori

Nagy Sorel

  • Scoala: Liceul Teoretic “Emil RAcovita”, Baia Mare
  • Clasa: a IX-a
  • Judet: Maramures

Screenshots


Cum ai rezolvat blocarea unei aplicatii cu caracter inadecvat aici ma refer la aplicatii si nu la pagini web? Sa intelegem ca ai un hook pe kernel pentru functia de deschidere a proceslelor, si dupa aceea functia injectata asteapta un raspuns al tau daca este buna sau daunatoare? Inca o data cum ai facut verificarea daca aplicatia contine caracter inadecvat?

Referitori la siteurile web inadecvate. Pentru a permite schimbul mesaje dintre aplicatia ta si browsere ai folosit Dynamic Data Exchange pentru a putea trimite niste queryuri la server ca sa iti trimita pagina curenta si continutul pagini curente?? Sa inteleg ca sa determini ca pagina contine un continut nepotrivit minorilor faci ceva statistic si cauti niste cuvinte keye? Ce se intampla Nu Femei, Nu droguri etc??? Cum sa te lasi te droguri? Ce va raspunde aplicatia ta? Permite o prelucrarea avansata de interpretarea limbajului uman sau doar ai facut un algoritm euristic?