Forum in aer liber

As avea si eu o propunere, care din fericire nu solicita resurse semnificative si este, zic eu, realizabila: in afara activitatilor trecute in program sa se organizeze niste discutii open, gen forum, in aer liber, pe iarba verde de la Galaciuc :stuck_out_tongue:Subiectele sa fie legate mai putin de soft&web, fiindca pentru astea sunt deja organizate seminarii specializate … Ma gandeam sa fie si alte topicuri, de interes comun. Orice, de la vizitele civilizatiilor extraterestre, la incalzirea globala, la natura si existenta divinitatii, la filme, muzica, la fizica cuantica, la metode numerice, la “de ce vrem sa programam?” etc. Cu siguranta voi toti o sa aveti idei mult mai multe ca mine…As dori sa se aleaga cateva subiecte si sa se trateze in fiecare zi cate unul… Am observat ca majoritatea celor care vin la astfel de concursuri au tendinte spre discutii de natura mentionata si ar fi mult mai bine daca ele s-ar desfasura intr-un cadru organizat.Presupunand ca mai sunt si alti amatori, as propune organizatorilor sa aleaga dumnealor 3-4 subiecte, sa le gaseasca timp de cate o ora-doua in program si sa anunte oficial organizarea acestor discutii, ca sa stie lumea unde sa vina si la ce sa se astepte. Daca ar fi si un moderator, cu atat mai bine…Astept raspunsul vostru.

Multumesc.

da e foarte buna ideea … orcium o sa se faca astfel de disutzii intre “bisericutele” are sigur o sa se formeze din primele zile ale taberei

Sunt de acord shi eu cu aceste forum-uri.Propun nishte subiecte:

1. Globalizarea

2. Muzica pe care o ascultzi

3. Cea mai tare configuratie a unui comp care itzi trece prin cap

4. Cea/Cel mai tare fata/baiat din tabara :flushed:

5. Metode de agatzat :smiley:

6. Legalizarea cannabisului :laughing:mitza

… intre “bisericutele” …… de ce sa nu fim “one big happy familly” ? :smiley:

ar fi foarte frumos … asa au zis si comunisti … sa fim totzi unitzi …sa facem parte din aceasi gramada …dar nah e utopie …s-a inselat ceausescu si uite un a a ajuns :stuck_out_tongue:

Sunt convins ca o sa se formeze bisericutze… e inevitabil. Dar cred ca e mai bine sa le dai oamenilor sa aleaga intre “bisericutze” si “one big … family”. Cine vrea sa-si faca un grup restrans, bravo lui. Restul, “ne intalnim pe iarba dupa surogatul de masa de seara”. Nu cred ca e deloc comunista treaba, cine vrea vine, cine nu se duce in alta parta.Astept parerea unui om in masura sa ia decizii, adica un organizator :laughing:P.S. Parerea mea: nu exista alegere, totul e determinat - asta ar fi un subiect foarte bun de discutat, nu credeti? - existenta si natura alegerii. Drept urmare, capitalismul e un comunism mai destept si parsiv. Sunteti oameni inteligenti, asa ca rationati: de ce sa-i spui omului “fa asa, nu face asa!”, cand poti sa-i dai iluzia alegerii si sa-i controlezi optiunile. Nu te obliga nimeni sa bei Coca-Cola, dar totusi lumea (mai ales eu) pare sa fie dependenta de acest lichid sintetic si eventual cancerigen. Pentru mai multe informatii, (re)vedeti Matrix Reloaded.