Fotolitera.com - site de arta - eseistica, literatura, desen, fotografie - Web - Teleorman - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Teleorman

Descriere

Site de arta deschis publicului larg, continand eseuri, lucrari de jurnalism, desene, fotografii postate de vizitatorii inregistrati. Proiectul se aseamana oarecum cunoscutului deviantart.com. Siteul, cu o mesagerie interna proprie, ofera o gama larga de ‘gadgeturi’ cum ar fi urmarirea activitatii unui utilizator favorit sau participarea la forumul de discutii pe marginea unei lucrari. Interfata prietenoasa creata in jurul simbolului central.

Tehnologii

php,mysql,javascript,css,dhtml

Cerinte sistem

PII cu browser IE 4.0

Realizatori

Simian Mihnea

  • Scoala: Colegiul National “A.D. Ghica” Alexandria
  • Clasa: 12
  • Judet: Teleorman

ScreenshotsCa sfat:

- scoate backgroundul din butoanele radio

- fa celulele din forum de marime fixa

Mersi :smile:… nu … faptul ca sunt de marime diferita e un scop in sine… poti vedea pe site, screenshotul nu e relevant din acest punct de vedere. Daca un user raspunde “articolului” comentariul se considera “parent”, daca raspund altui comentariu, atunci acela devine parent pentru el… astfel incat obtin o afisare recursiva in functie de cui se adreseaza raspunsul… intocmai ca pe deviantart.com :stuck_out_tongue: pt cunoscatori

Oh… nu stiam de treaba asta. Dar stiu ca pentru multi dintre noi, care suntem obisnuiti cu forumurile noastre a la phpBB, invision & vbulletin, e confuz.

paleta de culori, structurarea…aduc putin a dA (www.deviantart.com) sau ai vrut sa faci un fel de…filiala, ca sa zic asa? buna ideea oricum.

Idee excelenta!

cam dezordonat, dar imi place!

Multa reclama: am cautat si eu niste boxe bune si o alarma auto :laughing:

Iti pun o pila la juriu !!!

Boxe bune avem noi, de la boxe simple pana la sistem audio complet, livrare in 48 de ore daca exista pe stoc. :smile:

Jay-C: asa mi s-a intamplat si mie, in cele din urma te obisnuiesti. Puteam sa adopt stilul clasic, era mai usor de realizat (acesta e pretty complicat, baze de date cu inregistrari inlantuite -gen arbore-, afisare cu functie recursiva), dar asta e mai simpatic in cele din urma :smiley:guest: da… cam asa :slight_smile: , lipseste de pe netul romanesc asa ceva… so… i-am dat un ‘hit’. Cu paleta de culori e alta povestea… totul se invarte in jurul simbolului central care a inspirat intregul site.emil: mersi :smile: … numarul de thumb-uri dintr-o pagina e administrabil (nr linii,nr coloane… acum e setat pe 7 * 5), de-aia arata dezordonat. Reclama e cam useless… dar tb sa imi caut curand o forma de venit din el… fiindca se mareste rapid si tb upgradat pachetul de hosting (in mod curent 300Mb cu 30Gb trafic). Caut sponsori :smile:

ok…a zis guest…copil dA. pai daca esti filiala…pe ce anume pui accentul din perspectiva inovatiilor? ca asa ma pot inscrie direct pe dA. zic eu ca ti-ar fi ajutat mai mult un alt design. eh…oricum…nu prea ma pricep eu la codat siteuri, asa ca poate asa ti-a venit mai bine.cheers

nu, la design nu renunt… sunt prea atasat de el, :smile: … desi se poate modifica usor, e css pur.Desigur, difera prin destule chestii fata de dA:

-sistemul de notare (care lipseste pe dA, acolo e doar optiunea de ‘favourite’)

-sistemul de credite de postare

-multe gadgeturi (ex> editor pt tema de culori a articolului) pe care refuz sa le spun aici … secret :stuck_out_tongue: … vedeti voi daca va inregistrati