Freddy - Educational - Arad - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

Descriere

Freddy este un joc de cultură generală destinat persoanelor de toate vârstele, dornice să-și îmbogățească cunoștințele. Acesta este, în mare parte, axat pe noțiuni de geografie însă ia în considerare și alte științe precum biologia, astronomia, istoria, etc.
Proiectul este compus din 3 jocuri:
 „Județele României” – În acest joc utilizatorul are la dispoziție o hartă a României pe care trebuie să localizeze județele selectate de program în mod aleator. De asemenea, jucătorul are posibilitatea de a alege dacă dorește să exerseze doar pe anumite zone ale țării sau să joace jocul propriu-zis pe toată suprafața acesteia.
 „Obiective turistice” – Aici, se va prezenta o serie de imagini, selectate în mod aleator dintr-o colecție de imagini, cu diferite atracții turistice din Europa. Utilizatorul trebuie să precizeze locația acestora (țara și orașul), având la dispoziție 3 încercări.
 „Joc de cultură generală” – Jocul constă în alegerea, la întâmplare dintr-o colecție de 60 de afirmații, a 20 de afirmații care pot fi adevărate sau false. Jucătorul trebuie să decidă, într-un interval de timp de 10 secunde, dacă propoziția afișată este adevărată sau falsă, iar dacă nu este sigur de răspuns, are posibilitatea să răspundă mai târziu de maxim 3 ori.

Tehnologii

Pentru realizarea proiectului am folisit Visual Studio 2013 Express iar Freddy a fost creat și animat în Photoshop CS3 împreună cu imaginile de fundal.

Cerinte sistem

Windows 7/8
.NET Framework 4.5

Realizatori

Cristina-Ioana Volinteriu

  • Scoala: Colegiul Național “Moise Nicoară”
  • Clasa: 12
  • Judet: Arad
  • Oras: Arad

Screenshots