Galaciuc ... izolat ?!

Am auzit ca in urma inundatiilor Galaciucul ar fi izolat de restul lumii. Este adevarat ?! Oricum, cu asa inundatii in tzara … se v-a mai putea ajunge din judetele mai indepartate? Spun asta pt. ca vad o gramada de drumuri si cai ferate distruse. Daca are cineva vre-o stire … va rog postati!

Bai nush, si io am auzit chestii nasoale la TV despre zona aia si imprejurimi si ceva despre podul CFR Bucuresti - Focsani c-ar fi fost distrus.Sa speram ca nu-i cazul sa se amane sau sa se anuleze.

Da… este o un pod de cale ferata distrus peste siret. Nu stiu daca e acela. Si da… am auzit si eu ca Galaciuc este izolat. Oricum… se retrag apele pana la inceputul lunii.

Galaciuc in acerst moment este izolat , da. Niste copii sunt izolati in tabara…apele se retrag normal…problema este daca va mai ploua…

Ma indoiesc. Nu mai are cu ce sa ploua :smile:. Si daca are cu ce atunci nu va fi ceva la fel de serios.

Pe mine m-au chemat la scoala… si mi-au spus ca se tine la galaciuc sau soveja… poate soveja va fi e in caz ca mai ploua :smile:

Sper sa nu fie nici un fel de probleme… Ne vedem la Galaciuc!

Eu am vazut ca nu mai ploua si nici nu va mai ploaua …

Sursa: www.accuweather.com

Sa speram ca asa va fi. M-am saturat de atatea ploi. Ar fi fain sa prindem numa vreme buna la Galaciuc!

bloodie

Pe mine m-au chemat la scoala... si mi-au spus ca se tine la galaciuc sau soveja...... poate soveja va fi e in caz ca mai ploua :smile:Soveja este foarte aproape de Galaciuc :smile:

deci unde a ramas pana la urma…

Organizatorii spun ca ramane valabil Galaciucul !!!

Domnul …fie laudat. :smile: :smile: :smile: