Galaciuc pe Wikipedia

Cautam Galaciuc pe net, ia uitati un link interesant:http://en.wikipedia.org/wiki/Galaciuc

all students that win a prize are entitled to enroll in some informatics departments of Romanian universities without standard application procedures (they are automatically accepted)

e adevarat ?

ups, asta n-am citit :smile: daca Wikipedia zice asta, facem sa fie adevarat, daca nu e deja :smiley:

am vrea noi

Nu e intocmai adevarat… La Universita de Vest TM se echivaleaza una din ele 4 medii calculate u 10 Si la Bucuresti se accepta doar internationala sau balcaniada din cate stiu.

pai o faza internationala la InfoEducatie ar merge :stuck_out_tongue:

frumos zice acolo…lipsa de transperenta a juriului…bla bla…

Evident chestia aia e scrisa de un participant la InfoEducatie, check copyright for pictures, e ceva nickname pe acolo. :smile:

bloodpath

frumos zice acolo...lipsa de transperenta a juriului...bla bla...


Vi se pare ca a fost lipsa de transparenta? :fearful:

Da, exista anumite universitati despre care stiu ca admit castigatori la infoeducatie (parca in Sibiu, Emil Onea stie mai multe detalii).

Nu a fost lipsa de transparenta … jurizarea a fost ok.

As vrea si eu un mail, daca se poate, cu listele facultatilor la care se ia in considerare diploma infoeducatie (locul 3). Multumesc mult !

Nu vreau sa acuz pe nimeni si nici cu contest absolut nimic, dar la noi in Romania ca la nimenea, catigarorii majoritatea concursurilor (de orice fel) se aleg de catre sponsori. (Sponsorizez dar X castiga, sau ia un loc intre primii Y). Oricine isi pierde increderea cad aude de asa ceva. Imi pare rau ca tebiue sa spun asa ceva dar am auzit pre multe cazuri ca sa nu cred. :flushed: Suntem prea corupti ca sa mai facem ceva de incredere. “Traim in Romania si asta ne ocupa tot tipul” :angry:>

tividan

Nu vreau sa acuz pe nimeni si nici cu contest absolut nimic, dar la noi in Romania ca la nimenea, catigarorii majoritatea concursurilor (de orice fel) se aleg de catre sponsori. (Sponsorizez dar X castiga, sau ia un loc intre primii Y). Oricine isi pierde increderea cad aude de asa ceva. Imi pare rau ca tebiue sa spun asa ceva dar am auzit pre multe cazuri ca sa nu cred. :flushed: Suntem prea corupti ca sa mai facem ceva de incredere. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot tipul" :angry:>Cred ca ar fi bine sa nu vorbesti din auzite. Sponsorii nu s-au amestecat in desemnarea castigatorilor acestui concurs, ei punand la dispozitie premiile substantiale de care ati beneficiat. Din partea sposorilor nu a existat decat un singur membru in juriu, care a avut drepturi egale cu restul membrilor. Nu contest faptul ca ai auzit de asemenea cazuri petrecute la alte concursuri din Romania, dar te rog ca pe viitor sa nu mai faci supozitii fara a avea o baza (ma refer la InfoEducatie).

Vivi…nu era cazul sa ma citezi :wink:

Asta scria pe site…eu doar am reprodus…nu sunt de acord cu cele scrise…exista exceptii …insa nu este o regula…jurizarea este acceptabila.

Cum a spus si Liviu, sponsorii nu au avut nimic de a face cu clasamentul. Am organizat si la soft si la web cate o sesiune de discutii dupa concurs in care am rugat participantii sa-si spuna nemultumirile. O sa ii rog din nou pe cei care considera ca au fost defavorizati intr-un fel sau altul sa-si exprime parerea aici pe forum.

Ehhh…ce s-ar face lumea fara nemultumiti…daca nu ar exista si astfel de persoane…nu am avea parte de evolutie…sau invers? :wink:

Da, stiu o facultate unde se accepta premiul 3 la infoeducatie, si cred ca este mai buna decat cea din Sibiu. Este vorba de facultatea de fizica informatica din Bucuresti. Este o sectie noua infiintata in 2000 la cererea facultatii Yale (+ ca sunt foarte multe burse).In ceea ce priveste transparenta, daca twins a spus sa ne spunem nemultumirile, atunci am sa spun. Anul acesta la soft educational, pe langa faptul ca unii au fost foarte mult favorizati, s-a dat si acelasi subiect ca la utilitar. Voi ati spus ca este tot SOFT si de aceea ati da acelasi subiect, dar va spun eu, ca softul educational este mult diferit de cel utilitar (se apropie mai mult spre categoria de web si ar fi trebuit sa fie o tema asemanatoare). Daca nu ar exista mari diferente, atunci nu ar fi fost categorii diferite cu premii diferite in concurs. Daca gandim asa, pai atunci de ce nu se face o singura categorie (SOFT care sa cuprinda si utilitar si educational)? Deoarece nu se compara!

Plus ca nu sunt numai eu cel care spune ca softul educational este diferit:

Students are required to bring a home-made software (any kind is accepted, although educational software forms a special categhory) developed by themselves or a website and show it in front of a jury


http://en.wikipedia.org/wiki/Galaciuc

so…
BBBluEEE

Anul acesta la soft educational, pe langa faptul ca unii au fost foarte mult favorizati.....Vrei sa detaliezi?

Cred ca se refera la cei de la soft utilitar care au participat la open.

Da. Ma refer si la cei de la utilitar, dar si de cei de la edcuational. Echipele care au intrat in open la educational au avut in echipa judetului lor cativa care participasera l utilitar si care de altfel le-au facut TOT programul de la open iar ei au stat si DOAR s-au uitat si totusi au luat premiu. Eu nu zic ca este vina lor. Este vina regulilor si a temei care nu avea ce cauta la educational dupa cum am demonstrat si in postul de mai sus:Da, stiu o facultate unde se accepta premiul 3 la infoeducatie, si cred ca este mai buna decat cea din Sibiu. Este vorba de facultatea de fizica informatica din Bucuresti. Este o sectie noua infiintata in 2000 la cererea facultatii Yale (+ ca sunt foarte multe burse).

In ceea ce priveste transparenta, daca twins a spus sa ne spunem nemultumirile, atunci am sa spun. Anul acesta la soft educational, pe langa faptul ca unii au fost foarte mult favorizati, s-a dat si acelasi subiect ca la utilitar. Voi ati spus ca este tot SOFT si de aceea ati da acelasi subiect, dar va spun eu, ca softul educational este mult diferit de cel utilitar (se apropie mai mult spre categoria de web si ar fi trebuit sa fie o tema asemanatoare). Daca nu ar exista mari diferente, atunci nu ar fi fost categorii diferite cu premii diferite in concurs. Daca gandim asa, pai atunci de ce nu se face o singura categorie (SOFT care sa cuprinda si utilitar si educational)? Deoarece nu se compara!
Plus ca nu sunt numai eu cel care spune ca softul educational este diferit:

Students are required to bring a home-made software (any kind is accepted, although educational software forms a special categhory) developed by themselves or a website and show it in front of a jury


http://en.wikipedia.org/wiki/Galaciuc
so…

Aici era vorba de jurizare, nu de alegerea temei. I-am rugat pe cei ce au de obiectat la adresa juriului sa o faca aici. Nu avem nevoie de inca un thread legat de nemultumirile lui BBluEEE privitor la tema de open. La anul vom cauta probabil sa alegem o tema mai usoara care sa satisfaca cerintele celor care se gasesc in situatia lui BBluEEE.