Game Tools - Utilitar - Vâlcea - Lucrari 2024 Nationala

Informatii generale

Descriere

Program pentru a câștiga la jocul “marsMission”, joc creat de juriul InfoEducație pentru proba open din 2023. Dezvoltarea a început chiar din proba de open din 2023.

Tehnologii

Proiectul constă într-un program cu interfață grafică care concurează în jocul marsMission. Este configurabil (pentru a ajusta strategia de joc).

Programul folosește toate avantajele disponibile pentru a câștiga. Există două șiretlicuri speciale care au fost implementate. Utilizarea cu succes a unuia dintre ele conferă un avantaj astronomic robotului, făcând posibilă vizualizarea întregii hărți instantaneu și obținerea tuturor resurselor rapid.
“Use dimensional rift” – dacă este activat, programul va scana sistemul host pentru a găsi jocul care rulează. Apoi, va scana memoria jocului pentru a extrage harta.
“Decipher universe” – dacă este activat, programul va încerca să descifreze seed-ul cu care a fost generată harta. Din moment ce jocul folosește un seed pe bază de timp, programul poate scana fiecare seed din trecut. Acesta face scanarea în fundalul operațiunilor obișnuite, care includ explorare. Cu cunoștințele obținute din explorare, robotul poate elimina rapid seed-uri, până când ajunge la un seed atât de apropiat de harta observată încât este, indubitabil, chiar seed-ul dorit.
Odată ce harta a fost găsită în memorie sau seed-ul a fost descrifrat, robotul vede tot și merge rapid să obțină osmium și fier.

Cerinte sistem

  • procesor grafic modern
  • windows 10

Realizatori

Antonio Dumitrescu

  • Scoala: Colegiul National “Alexandru Lahovari”
  • Clasa: 11
  • Judet: Vâlcea
  • Oras: Ramnicu Valcea

Screenshots