H.M.H.B.-Healthy mind in a healthy body - Web - Buzău - Lucrari 2019 Nationala

Informatii generale

Descriere

" H.M.H.B. - Healthy mind in a healthy body " este un site foarte ușor de utilizat, ce ajută orice utilizator să se informeze în legătură cu toate clinicile medicale din județul Buzău (sau orice alt județ). Informațiile de foarte bună calitate și mereu actualizate vă vor ajuta să vă alegeți clinica perfectă pentru nevoile voastre. Pagina web urmărește nu numai să ajute oamenii ci și să le ofere încredere și susținere în deciziile pe care le iau. Prin intermediul unui design accesibil oricărui utilizator, vă puteți documenta despre serviciile oferite de clinicile medicale. H.M.H.B. oferă în prezent informații despre specialitați medicale precum: medicina internă, cardiologie, boli metabolice, nutriție și diabet, endocrinologie, gastroenterologie, pneumologie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, ginecologie, chirurgie, ortopedie, neurologie, dermatologie, stomatologie, psihologie, oncologie, urologie.

Tehnologii

Site-ul este unul dinamic și responsive. Este realizat în php, utilizând arhitectura MVC – Model – View – Controller. Pentru implementarea acesteia, am utilizat framework-ul php CodeIgniter folosind programarea orientată pe obiecte (POO) în php.
Baza de date a fost creată în MySql, folosind phpMyadmin. Pentru realizarea interfeței, am utilizat HTML 5, CSS 3.0 , jQuery , Bootstrap. Pentru trimiterea email-urilor am folosit PhpMailer, iar pentru localizarea clinicilor pe hartă Google Maps. De asemenea, site-ul este securizat împotriva SQL Injection. Pentru logare am folosit Ion_Auth care este o bibliotecă de autentificare simplă și ușoară pentru cadrul CodeIgniter. Logo-ul acestui site a fost creat integral in Logo Maker & Adobe Photoshop CS6 2018.

Cerinte sistem

Acces la intenet
Browser

Realizatori

Aniela Borcan

  • Scoala: Colegiul National “B. P. Hasdeu”
  • Clasa: 11
  • Judet: Buzău
  • Oras: Buzău

Screenshots