Holocaust - Web - Covasna - 2007 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Web
 • Judetul: Covasna

Descriere

Holocaustul a aratat pina unde duce forta malefica a omului. A aratat cit de fragil este pragul dintre viata si moarte, i-a facut pe unii sa inteleaga ca Dumnezeu a fost cu ei, chiar si atunci cind tacea Pentru cei care au avut sansa de a supravietui a aratat ca si in cele mai absurde, dureroase sau dezumanizante situatii viata are un inteles, chiar si suferinta are un inteles. Poate tocmai aceste sens al suferintei l-au inteles copiii care au dezvaluit o alta imagine a Holocaustului prin jurnale, biografii, desene, poezii, care si-au pierdut copilaria, dar nu si puterea de a crea. Un Holocaust in care speranta venita din abis a facut ca cei care au invins moartea sa ne poata spune care sunt fetele acesteia, sa aduca lumina acolo unde oamenii au adus intunericul.
Acest site va invita sa parcurgeti citeva pagini din istoria Holocaustului, va invata sa reflectati asupra trecutului, dar mai ales asupra viitorului.

Tehnologii

HTML , Java , Flash , Photoshop

Cerinte sistem

Procesor Pentium III 500 mHz , 128 ram, rezolutie 1280-1024

Realizatori

Moldovean Radu-Cristian

 • Scoala: Col. Nat. “Mihai Viteazul”
 • Clasa: 12-B
 • Judet: Covasna

Buceceanu Cristian-Martin

 • Scoala: Col. Nat. “Mihai Viteazul”
 • Clasa: 12-B
 • Judet: Covasna

Bogos Lucian-Mihai

 • Scoala: Col. Nat. “Mihai Viteazul”
 • Clasa: 12-E
 • Judet: Covasna

Screenshots


Nu trebuie sa te apuci de injurat pe forum … Calm! Esti sigur ca ai completat tu corect formularul de inscriere? :smile:

adik vrei sa imi zici ca as scrie yo asa ???.. yo am facut inscrierea deci cred ca mi-am scris bine numele la fel ca si la ceilaltzi… si cum plm sa nu injur…tu esti ala care se ocupa cu site-ul asta??..

Nu is eu acela care se ocupa de acest site. Probabil a fost doar o greseala. Nimeni nu vrea sa isi bata joc de participanti pot sa te asigur de asta :unamused: . Trimite un pm sau un e-mail unuia dintre administratori si explica-i civilizat problema. Nu cred ca ai procedat corect.

asa am facut…am fost chiar si dragutz…:smiley: …dar cum sa nu fi nervos … bafta

M-am prins ca se ocupa un php de o chestie dinasta…dar se poate schimba si daca e php…scopul nici yo nu l-am realizat…acum sa fim seriosi … cine si-ar gresi numele in halul asta ??? … la ceilaltzi doi le-am scris numele cum trebuie…si de ce la mine sa fi gresit?? … deci aici tot e ceva dubios … am dreptate sau nu ?? … numele meu esti Moldovean Radu-Cristian si profesorul care ne insoteste este Tamas Alexandru … profesor tot de la Col. Nat. Mihai Viteazul …si judetzul nu este Arad si este Covasna…pentru ca in momentul in care puneam Covasna imi dadea eroare si imi zicea ca nu ati selectat judetul…si cand am pus Arad a mers … imi cer scuze si pentru limbaj dar tocmai sosisem din timisoara dupa un drum de 10 ore nu mancasem nimic si eram super curios daca apar la participantzi…si cand am vazut…noh…sper sa nu se fi suparat nimeni prea tare…o zi buna

in mata de prost…schimba numele…ala care se ocupa cu completarea tabelului …

Asteapta si se va rezolva. Nu trebuia sa faci asta :stuck_out_tongue:

inca_unu

in mata de prost...schimba numele...ala care se ocupa cu completarea tabelului ....Sincer, eu te-as descalifica din concurs pentru atitudinea asta, insa nu depinde de mine.

De completarea tabelului se ocupa PHP-ul. In tabel apare ce ai completat in formular. Unele proiecte nu apar deloc pentru ca sunt respinse.
Mai mult, nu exista vreo interfata de administrat lista de lucrari.

Gandeste-te bine cine a inscris lucrarea si cine mai era pe langa tine.
Ne datorezi scuze.

Care este numele profesorului care te insoteste? Pe tine cum te cheama?

aaaa…si yo am inscris lucrarea si nu mai era nimeni pe langa mine…

In orice caz nu trebuia sa te apuci sa injuri pe forum. Cum ti s-a spus si mai sus cu un PM sau email rezolvai mult mai repede problema :unamused:

Cat despre proiect, nu prea imi place fontul folosit.

As vrea sa il vad undeva online.

acum vin si modificarile…o sa il pun pana miercuri si pe net … :smile: