HonestReviews - Web - Brașov - Lucrari 2021 Online

Informatii generale

Descriere

“HonestReviews” este o aplicatie web prin intermediul careia utilizatorii pot lasa si gasi recenzii reale, oneste, unei game variate de produse, locatii, servicii, aplicatii, etc.
Aplicatia web poate fi folosita de orice persoana, fiind usor de utilizat datorita ghidului de navigare si utilizare, disponibil in pagina de inceput.
Produsele sunt organizate in categorii specifice, utilizatorii autentificati avand optiunea de a adauga orice produs care nu este deja existent pe pagina.
De asemenea, oricare persoana autentificata poate sa-si exprime parerea in legatura cu produsul ales, prin intermediul formularului pentru review.
In cazul in care utilizatorul nu are inca un cont, nu are optiunea de a adauga produse sau review-uri, fiind necesara inregistrarea acestuia pe site.
Inscrierea si autentificarea pot fi realizate folosind contul de Facebook, cel de Google, sau o adresa de E-Mail si o parola.
Produsele afisate pe website contin o poza specifica, o descriere sumara, numarul de review-uri lasate pana in prezent si media ratingurilor in urma acestor review-uri.
O recenzie (review) presupune urmatoarele: acordarea unui numar de stele, descrierea produsul in 1-2 cuvinte, parerea propriu-zisa despre acesta, si, optional, o imagine.
Pe pagina cu contul utilizatorului, se regasesc poza de profil a acestuia si numele, alaturi de numarul total de review-uri postate si review-urile propriu-zise.
Spre deosebire de alte site-uri, unde sunt afisate cu precadere parerile pozitive ale utilizatorilor, pe “HonestReviews” se gasesc toate recenziile postate unui produs, indiferent de rating.
In plus, aceasta aplicatie web contine o sumedenie de categorii, din domenii diferite, puse la indemana fiecarui utilizator, intr-o singura pagina web.

Tehnologii

Limbaje de programare folosite:
→ HTML
→ CSS
→ Java Script

Framework-uri folosite:
→ Vue.js
→ Vuetify
→ Vuelidate

Baza de date:
→ Firebase

Cerinte sistem

Orice browser modern

Realizatori

Darius Margarit

  • Scoala: C.N. Dr. Ioan Mesota
  • Clasa: 11
  • Judet: Brașov
  • Oras: Brasov

Patricia Fatu

  • Scoala: C. N. “Dr. Ioan Mesota”
  • Clasa: 10
  • Judet: Brașov
  • Oras: Brasov

Screenshots