Hospiweb - Web - Galați - Lucrari 2018 Nationala

Aparent acolo am bagat doar Mysql real escape string, hmm, da o sa reparam cu un filter.

vezi http://php.net/manual/ro/function.htmlspecialchars.php

Invulnerabilitatile au fost rezolvate!

Vom incarca pe GIT ultimele update-uri.

Vulnerabilitatile se spune

Ce aduce in plus platforma voastra in comparatie cu telefonia/SMS? Si prin SMS & Telefon poti lua legatura oricand cu medicul de familie.

Platforma noasta face mult mai multe lucruri decat a lua legatura cu medicul, il putem numi ca o aplicatie ce vine in ajutorul spitalelor astfel incat medicii sa poata monitoriza starea de sanatate a pacientilor sai mai usor si gratuit (cum SMS-ul si Apelul telefonic nu sunt). Am considerat ca decat sa facem o descriere ampla, sa scriem un foarte scurt rezumat. O detaliere mai ampla o puteti vizualiza pe README.md atasat GIT-ului nostru cat si incercand platforma si citind toate informatiile ce le aveti la dispozitie acolo (Prima pagina sectiunea “Cum functioneaza”, User Panel - tooltips-uri & tutoriale sub forma de spoiler).

Nici internetul nu e gratis :roll_eyes:

Hmm, ciudat, eu stiam ca daca mergi in Mall sau la McDonald’s etc. e gratis, mersi ca m-ai lamurit :smiley:

eu stau in focsani, n-am nici mc, nici mall. ce fac?
si daca vreau sa iau legatura cu medicul cand am nevoie urgenta trebuie sa ma duc la mc?

@delIikS, Tin sa te contrazic, oarecum. In ziua de azi este destul de accesibil sa ai smsuri si apeluri nelimitate grauite la nivel national.

Ideea principala a fost in general ca medicul sa aiba acces la datele unui pacient (scheme de tratament, programari, etc…) mult mai usor, pentru ca sa fim seriosi medicii pana si in secolul acesta inca mai au datele scrise in agende sau hartii, care se pot pierde foarte usor.

exact ce facea lucrarea mea de anul trecut, HealthLog.

E o diferenta, tu din cate imi aduc aminte aveai ceva bazat pe alergii si sfaturi despre sport.

Stocarea dosarului medical se poate face acum, online.
Folosind HealthLog, utilizatorii isi pot vedea istoricul internarilor, tratamentelor, observatiilor medicale, diagnosticelor si se pot programa la analize. HealthLog contine si un ghid de sanatate “HealthGuide” de unde utilizatorii se pot informa cu privire la diverse aspecte ale sanatatii. Medicii pot scrie articole HealthGuide, pot insera informatii in dosarele medicale ale pacientilor si pot verifica dosarele tuturor utilizatorilor.

1 Like

Noi nu aveam de unde sti ce ai facut tu :slight_smile:

Nu e mc in Focsani? :smile:

not yet :frowning:

De avut, aveati cum, se numeste documentare. Se poate cauta cu usurinta prin lucrarile din anii trecuti, totul este public.

Corect, insa am vrut sa fie ceva originial :slight_smile: și să nu mă las influențat de ce a fost în anii trecuți. Totuși nu înțeleg de ce primim contra-argumente sau suntem corectați la absolut tot ce facem și orice răspuns dăm (de la greșeala cu ”invulnerabilitățile au fost rezolvate”, telefonia gratuită și până acum). Sunt înscrise 117 proiecte și niciunul nu a fost ”atacat” mai mult ca al nostru, chiar încep să cred că aveți ceva personal cu noi sau cu proiectul nostru. Chiar am muncit din greu la site-ul asta 3 luni incotinuu si acum suntem acuzati si de plagiat… Sper din tot sufletul ca doar să mi se pară ce am scris mai sus :slight_smile:. Singurul lucru care mi-a fost benefic a fost acea atenționare împotriva unei vulnerabilități XSS și vă mulțumesc pentru asta.