Host SOFT SHOP V1.2 - Soft - Botosani - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Botosani

Descriere

Programul este destinat administratorilor firmelor de calculatoare care au nevoie de un program util şi uşor de folosit pentru o gestionare simplă a produselor aflate la vânzare. Programul include de asemenea si un configurator de sistem, foarte util firmelor care realizează configuraţii pe loc, la cererea clientului, în locul configuraţiilor prestabilite pe care clientul e nevoit să le accepte. Programul este structurat într-un mod uşor de utilizat, dar destinat persoanelor cu cunoştinţe IT medii.
Prin meniul principal se pot accesa toate modulele programului: cos de cumparaturi, cautare produse, modul de facturare, configurator de sistem, modul de listare garantii, modul de service pentru produsele vandute, contabilitate simpla (rapoarte intrari, iesiri), gestiune furnizori, gestiune produse (intrari in stoc, vanzari), optiuni, HELP!

Tehnologii

Visual FoxPro 7

Cerinte sistem

Programul va putea fi rulat pe orice sistem cu Windows pe 32 de biti.
Cerintele minime ale sistemului sunt : PIII 800Mhz, 64 MB RAM, video 4 MB.

Realizatori

Hostiuc Iulian

  • Scoala: Colegiul National “A.T. Laurian”
  • Clasa: a XI-a
  • Judet: Botosani

Screenshotsa fost ceva fff asemanator p faza municipala in Bucuresti…tot in FoxPro…tot despre gestiune nush c…al tau pare totusi mai util si cu mai multe optiuni

Cum functioneaza configuratorul de sistem?

Stie de compatibilitati intre piese (i.e. pe placi de baza cu slot 939 merg doar anumite procesoare)?

In legatura cu configuratorul de sistem: nu, nu stie compatibilitatile pentru ca programul se adreseaza totusi unor administratori de firme de calculatoare care ar cam trebui sa stie ce procesoare merg pe ce placi de baza, nu?

nu e un program de folosit acasa sau de catre utilizatori care nu prea au treaba in domeniu. are o destinatie clara si precisa si este folosit la cateva firme din Botosani si in curand la una importanta la nivel national.

e 100% creat de mine, bazele de date cu produse (1117 inregistrari la ora actuala) fiindu-mi puse la dispozitie de firma de care va spuneam. deci nu stiu de alte softuri asemanatoare, desi nu ma indoiesc ca exista.

astept, cu placere, propuneri si idei…

EXACT asha ceva a facut un coleg de-al meu ptr atestat, dar el nu participa la Galaciuc, in FoxPro 8.0 deci it look and feels exact la fel !

Cu introducerea, cu dialogurile EXACT la fel ( e o chestie de FoxPro )

Poti as-l denumeshti YADBA (Yet Another DataBase Application) sau YAFA

( Yet Another Fox Application ) :wink:

Nu stiu daca e chiar atat de la fel…ideea e ca versiuni anterioare ale softului meu au mai fost prezentate pe la concursuri de profil, care aveau sectiunea de Soft Utilitar…deci poate de-acolo i-a venit ideea:P

Nu stiu exact la ce introducere te referi, dar e adevarat ca in Fox se lucreaza intr-un anumit fel…dar nu e obligatoriu, se poate improviza. Dar in general eu merg pe ideea si pe dialogurile soft-urilor consacrate de contabilitate si marketing.

Nah…se stie ca in fox e greu sa pui pret mare pe grafica, dar eu cred ca are totusi o interfata destul de prietenoasa si usor de folosit. Pe asta m-am bazat, sa fie utilizat RAPID, de catre persoane in domeniu.